Pataisos namai atsisakė mieles nuteistiesiems nešusio darbininko paslaugų

  • Teksto dydis:

Alytaus pataisos namų pareigūnai sulaikė, kaip įtariama, sausas mieles nuteistiesiems nešusį darbininką. Po šio įvykio darbininko paslaugų atsisakyta.

„Jo daugiau į įstaigą nebeįleidžiam, pranešėm įmonei, kad jis nebus įleistas, ieškokitės kito darbuotojo“, – BNS sakė pataisos namų direktoriaus pavaduotojas Virginijus Viduolis.

Darbininkas buvo sulaikytas praeitą savaitę. Konkursą valgyklos remontui laimėjusi įmonė samdė kitą įmonę ventiliacijos darbams atlikti.

Kaip įprasta, į pataisos namus įeinantys asmenys yra įspėjimi dėl draudžiamų daiktų gabenimo. Darbininkui prieš einant į darbą buvo atliekama asmens apžiūra ir daiktų patikrinimas. Apsaugos poste suveikus metalo ieškikliui, asmuo buvo apžiūrėtas įdėmiau.

Atlikus asmens apžiūrą paaiškėjo, jog E. M. su savimi turėjo polietileninį įpakavimą, kuriame, jo teigimu, buvo trys paketėliai sausų mielių.

E. M. kartu su rastais milteliais buvo perduotas Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams. Jie pažeidėjui skyrė baudą.

Mieles turėti nuteistiesiems draudžiama, kad jie negamintų namų gamybos svaigiųjų gėrimų.

Alytaus pataisos namuose bausmę atlieka anksčiau ne kartą teisti nuteistieji, jų dabar laikoma apie 1200.

Autorė: Ingrida Steniulienė



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių