Po žiaurios katino egzekucijos – policijos prašymas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą Alytaus rajone, netoli sodininkų bendrijos „Versmė“, įvykdytas žiaurus nusikaltimas. Dėl jo policija atlieka ikiteisminį tyrimą ir prašo visuomenės pagalbos.

Portalas jau rašė, kad gyventojai šioje vietoje rado ant kryžiaus prikaltą katiną. Šokiruoti Panemuninkėlių kaimo gyventojai iškvietė pareigūnus. Pastarieji atvykę nuo medžio nuėmė kryžių ir ėmė ieškoti pirštų antspaudų.

Pirminiais duomenimis, kryžius su prikaltu prie jo katinu atvežtas prie Panemuninkėlių kaimo. Čia jis buvo prikaltas prie medžio.

Tai – jau ne pirmas atvejis, kai šalia sodininkų bendrijos nužudomi augintiniai. Vis tik šįsyk pats egzekucijos metodas, nukryžiuoti kačiuką, išgąsdino vietos bendruomenę.

 

 

Gyventojai baiminasi dėl jų pačių saugumo, mat neaišku kokią užuominą norima pasiųsti.

Alytaus pareigūnai teigia, kad keisti įvykiai prasidėjo maždaug prieš metus.

Netoli Panemuninkėlių kaimo buvo rasti du ant kelio ženklų pakarti katinai, dar vienas – miške.Tąkart buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai, bet įtariamųjų nustatyti nepavyko.

Dėl trečiadienio įvykio pareigūnai pradėjo dar vieną tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Prašoma atsiliepti asmenis, turinčius bet kokios informacijos, galinčios padėti nustatyti su įvykiu susijusį asmenį ar asmenis. Kviečiama informaciją pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Aidui Kaknevičiui tel. +370 700 65733, mob. tel. +370 614 72 750, el. p. aidas.kaknevicius@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu, prieš nukryžiavimą buvo paskutinė vakarienė su pasekėjais ?

miskas

miskas portretas
Sveiki, prašau pasidomėti, netoli Panemuninkėlių esanciais bunkeriais (miške). Tokia mintis kilo, kai atsiminiau, jog viename is bunkeriu raudonai ispiestas okultizme naudojamas simbolis.

Aiškiaregė

Aiškiaregė portretas
Iškrypėliai, bent jau parodykite savo šlykščias marmūzes, kad visi žinotų, kad jums vieta tik už grotų. Kaip šauki, taip atsišaukia. Jūsų laukia tokia pat, o tikiuosi, dar baisesnė lemtis. Vargšas katinas, pasipainiojo iškrypėliams ne laiku ir ne vietoje. Gaila
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių