Policija sulaikė įtariamuosius padegimais Radviliškyje

Policija ketvirtadienį sulaikė tris asmenis, įtariamus padegimais Radviliškyje.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, sulaikyti du pilnamečiai ir nepilnametis, kaip įtariama, padeginėję gyvenamuosius namus ir ūkinius pastatus.

Pareigūnai intensyviai dirba toliau, tikslina su šiais įvykiais susijusius asmenis, teigia Šiaulių apskrities policija.

Daugiau informacijos žadama pateikti artimiausiu metu.

Radviliškyje šiemet užfiksuota dešimt gaisrų, panašių į padegimus, pernai – dar trys.

Dar 2017 metais socialiniame tinkle paplito moters įrašas, kuriame užfiksuota viena iš įvykusių nelaimių. Nukentėjusioji pasidalino vaizdo medžiaga, kurioje galima matyti degantį gyvenamąjį namą.

„Ugniagesių komandos vyko ilgokai,  kadangi dispečerė sėdinti Alytuje nurodė vykti tolimiausiu maršrutu. Vyrai dirbo operatyviai, jokių priekaištų, tačiau išpylus dvi cisternas pavyko nuslopinti tik dalį liepsnų. Akivaizdu, jog trūko trečiosios cisternos, tačiau jos nepavyko užkurti. Būtent dėl to, ugnis įsisiautėjusio po visus namus ir paskutinė viltis išgelbėti dalį mūsų turto paskendo liepsnose“, – savo socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje rašė R. Simonavičienė.

Nusivylusi moteris įraše kreipėsi ir į Lietuvos valdžios atstovus: „Jūs į butaforinį karą karius siunčiate su auksiniais šaukštais, o kovoti su ugnimi vyrai važiuoja 50 metų senumo mašinomis... Ar mes, gyvenantys Lietuvos kaime, nusipelnėme tik tiek? Visa tai kainavo mūsų turtą, kitą kartą tai gali kainuoti kažkieno gyvybę...“ 

Vienas po kito du gaisrai mieste kilo ir šį antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių