Policijos akiratyje – sutuoktiniai, prekiavę Latvijoje pirktu pigesniu alumi

  • Teksto dydis:

Šiaulių policija išaiškino sutuoktinių porą, prekiavusią namine degtine, kontrabandinėmis cigaretėmis ir alkoholiu iš Latvijos.

Praėjusios savaitės viduryje, Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai atvyko į sutuoktinių, gyvenančių Ežero gatvės daugiabučiame name, butą.

Pareigūnai jau turėjo informacijos, jog pora prekiauja namine degtine, nelegaliais rūkalais, Latvijoje pirktu alumi ir stipresniais alkoholiniais gėrimais.

Pareigūnai namo bendrojo naudojimo patalpose rado vyrui ir moteriai priklausančias keturias plastikines talpas su 16 litrų naminės, daugiau nei 90 pakelių kontrabandinių cigarečių ir daugiau nei 250 litrų Latvijoje nupirkto alaus.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad sutuoktiniai pradėjo prekiauti praėjusių metų pabaigoje, paskaičiavę, jog pigiau įsigytas alus Latvijoje gali būti gan pelningai realizuojamas Lietuvoje, pranešė Šiaulių apskrities policija.

Pirkėjų atsirado, todėl į Latviją pora vyko dažnai, grįždama pilnai pakrautu automobiliu.

Be to,  sutuoktiniai iš „tiekėjų“ pradėjo supirkinėti ir perparduoti naminę degtinę ir kontrabandines cigaretes.

Kovo 7 dieną. Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai nelegalią prekybą sustabdė ir dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių laikymo ir realizavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Taip pat 31-ių metų šiauliečio ir 33-jų metų jo žmonos laukia administracinė atsakomybė dėl kontrabandinių cigarečių ir alaus laikymo ir realizavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių