Prabangias parduotuves Airijoje plėšęs lietuvis laisvės greit neišvys

  • Teksto dydis:

Airijoje praėjusią savaitę penkeriems su puse metų laisvės atėmimo nuteistas lietuvis, dalyvavęs nusikalstamos gaujos veikloje, plėšusios prabangias parduotuves, praneša vietos žiniasklaida.

Aurimas Petraška buvo suimtas po dvejus metus trukusio tyrimo. Jis nuteistas už parduotuvių apiplėšimus Airijoje, kurių metu iš parduotuvių būdavo pagrobiami brangūs drabužiai, kvepalai ir kosmetika.

Kaip rašo portalas Independent.ie, gauja apiplėšimams naudojo betono blokais sutvirtintus automobilius, kuriais taranuodavo parduotuves. Automobilių langai būdavo uždažomi juodais dažais, kad nusikaltėliai nebūtų pamatyti ir atpažinti.

Kaip nurodo Airijos žiniasklaida, plėšikai kruopščiai planuodavo nusikaltimus ir pasišalindavo iš įvykio vietos prieš atvykstant policijai. Prieš vykdydami nusikaltimą, jie kruopščiai išžvalgydavo pasirinktą nusikaltimo vietą.

Lietuvis kol kas yra vienintelis nuteistas šios gaujos narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Prabangias parduotuves Airijoje plėšęs lietuvis laisvės greit neišvys" - tik jau nereikia: teismai pas mus gailestingi, advokatai pasistengs, ir teks išleistajam vėl to paties amato imtis kad už tas paslaugas susimokėt.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių