Prisijuokavo: su ginklu nusifilmavusiam jonaviškiui gresia kalėjimas

  • Teksto dydis:

Jonaviškis, nusifilmavęs, kaip ginklu taikosi šauti sau į galvą, ir įrašą patalpinęs internete, susilaukė didelių nemalonumų. 

Balandžio viduryje Kauno apskrities pareigūnai sulaukė anoniminio pranešimo, jog internetinėje pažinčių svetainėje jaunuolis, paslėpęs savo veidą su kauke, demonstruoja, kaip šaunamuoju ginklu taikosi sau į galvą.

Pareigūnai operatyviai sureagavo į šį pranešimą ir greičiau nei per parą nustatė, jog besifilmavęs vyras yra 22-ejų metų Jonavos rajono gyventojas. Jaunuolis pareigūnams teigė, jog tokį vaizdo įrašą padarė norėdamas pajuokauti.

Gyvenamojoje vietoje rastos dvi kulkos ir du galimai šaunamieji ginklai. Vyras teigė, kad šie ginklai priklauso jam, tačiau leidimų jiems neturėjo. Už tai vyrui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už jų teikiamą informaciją bei ragina visuomet informuoti apie galimai daromus teisės pažeidimus. Taip pat primenama, kad informacija elektroninėje erdvėje, socialiniuose tinkluose yra nuolatos stebima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Zmogu nuzudo gauna 8,pakazuha 5,nebloga salis sakyciau,ir dar Lietuvoje negalioja angliskos teises,nors visame pasaulyje jos galioja,kur as?

vartotojas

vartotojas portretas
anksčiau sakydavo stukaciai, dabar pilietiškumas :) laikai pasikeitė, bet mentalitetas tai ne..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių