S. Grafininos dingimo byloje – naujos detalės

  • Teksto dydis:

Tris mėnesius Lietuva užgniaužusi kvapą laukia naujausių žinių šiaulietės, buvusios „Olialia pupytės“ Sandros Grafininos dingimo istorijoje. Advokatas Albertas Bandžius teigia, kad jis buvo paskutinis žmogus, bendravęs su moterimi.

„Kiek žinau, buvau paskutinis žmogus, kuriam ji rašė“, – šį antradienio vakarą LNK laidoje kalbės A. Bandžius.

S. Grafinina prašė advokato pagalbos – norėjo susigrąžinti tarnybų atimtą dukrą. „Tikrai negalėčiau atskleisti turinio, bet pagrindinis mūsų bendravimas buvo dėl mergaitės, kuri buvo palikta kūdikių namuose“, – kalbės A. Bandžius.

Paskutinį kartą S. Grafinina užfiksuota atskridusi į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos. Po skrydžio moteris dingo: „Ji norėjo sužinoti, kaip elgtis. Klausė manęs, ar galėčiau pagelbėti“.

Šiuo metu nužudymu kaltinamas moters vyras Nigelas Westas. Nepatvirtintais duomenimis, bute Šiauliuose, kuriame gyveno sutuoktiniai, buvo rasta kraujo žymių ir mėginta naikinti pėdsakus. Iš namų dingęs ir didžiulis kilimas.

Jų kaimynai buvo pripratę prie audringo Sandros ir Nigelo gyvenimo. Kurį laiką daugiabučio kieme stovėjo ir šeimos „Porsche“ markės automobilis išdaužytais langais.

Kad tarp sutuoktinių vyko konfliktas, patvirtina ir Nigelo žinutės, rašytos KK2 žurnalistams. Vyras atsiuntė nuotraukas, kuriose, pasak jo, Sandra siūlo intymias paslaugas. Vyras ne kartą skambino į redakciją ir prašė pagalbos. Pasak Nigelo, Sandra turėjo gerbėją ar meilužį Austrijoje.

Tuo metu buvusi Sandros draugė Rima Antonovienė žinutes gavo ne iš Nigelo, bet iš Sandros. Moteris atsiuntė savo nuotrauką, kurioje ji sumušta. Sandra teigė, kad ją sumušė vyras.

Visą reportažą žiūrėkite šį antradienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
LNK -visų paskalų žinovas:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių