S. Rakauskaitės nužudymu įtariamas sugyventinis suimtas 3 mėnesiams

  • Teksto dydis:

Linkuvos gyventojos 21 metų Samantos Rakauskaitės nužudymu įtariamas jos sugyventinis Šarūnas Žemaitis suimtas trims mėnesiams.

Tokį sprendimą šeštadienį priėmė Šiaulių apylinkės teismas. Teismo nutartis per savaitę gali būti skundžiama apeliacine tvarka, rašo portalas 15min.lt.

Prokuratūros prašymas taikyti griežčiausią kardomąją priemonę buvo motyvuojamas tuo, kad vaikinas įtariamas padaręs labai sunkų nusikaltimą, už kurį dabar numatoma griežta laisvės atėmimo bausmė, ta būdamas laisvėje jis galėtų tiek trukdyti ikiteisminiam tyrimui, tiek galbūt apskritai pasislėpti nuo prokurorų, teisėjų ir tyrėjų.

Apie moters dingimą policijai pranešė pats sugyventinis, kuris teigė, kad balandžio 11 dieną S.Rakauskaitės pasigedo pabudęs ryte. Gavę pranešimą apie dingusią moterį, Pakruojo rajono policijos pareigūnai nedelsdami pradėjo dingusiosios paiešką. Penktadienį po pietų netoli Muravoto tvenkinio esančiame vandens telkinyje buvo rastas moters kūnas.

15min.lt neoficialiomis žiniomis, apklausos metu Š.Žemaitis prisipažino nužudęs S.Rakauskaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
vyrukui pasimaišė protas _____šį vyruką, nugalėjo pavydas stipresnis už meilę , iš meilės nežudoma iš meilės nusižudoma ,,,,,sėkmės kovoti su blogiu , užlipusiu ant galvos ,,,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių