Suimtasis pareigūnams demonstravo lytinius organus

  • Teksto dydis:

Panevėžyje areštinės kameroje uždarytas suimtasis kėlė sumaištį ir pareigūnams demonstravo lytinius organus.

Panevėžyje areštinės kameroje uždarytas suimtasis kėlė sumaištį ir pareigūnams demonstravo lytinius organus.

Pasak policijos pranešimo, antradienį 16 val. 10 val. kameroje laikomas 28 metų suimtasis N.D., kuris kaltinamas sunkiu sveikatos sutrikdymu, perspėtas, kad bus atliekama asmens krata bei kameros apžiūra, pradėjo reikšti nepasitenkinimą.

Vyras atsisakė vykdyti teisėtus policijos reikalavimus, nusimovė kelnes ir rodė lytinius organus bei plūdosi necenzūriniais žodžiais, taip pat suplėšė nutarimą uždaryti jį į karcerį, priešinosi, grasino susidorojimu, šūkavo, daužė duris, išlaužė kameros durų langelį, pro kurį patiekiamas maistas.

Suimtasis taip pat sulaužė šviestuvą, agitavo kitose kamerose laikomus asmenis nepaklusti policijos pareigūnams, kelti triukšmą ir maištauti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Langelis

Langelis portretas
Nu kas tie lytiniai organai-tai tas pats kaip ir kitos kūno dalys.Jie gi rodomi nuo gimimo iki ...:).Labai jau sureikšminti tie "lytiniai organai "...

tai čia tik statybininkas buvo

tai čia tik statybininkas buvo portretas
Panevėžio statybininkas iš firmos "Kepu vaflius" baigė statybų sezoną, ruošiasi ilgam žiemos miegui, pasilinksmino už valdiškus pinigus nakvodamas valdiškoje įstaigoje...ko čia pykstate? Žmogus juk moka mokesčius, turi teisę ir į užtarnautą poilsį - jis jį pasirinko tokį, o kas gali uždrausti atrakcijas valdiškoje nuovadoje? Juk niekas. policininkams už tai mokamos algos. O ir galimai to linksmuolio "organai" buvo įspūdingesni nei to, kuriam juos parodė, tai policininkas ir pasiuto...psskundė statybininką su dideliu įnagių viešai. Tegu jie abu dabar toje kameroje pasimatuoja, pagal faktinį rezultatą susitaria, kurio viršus, ir tiek žinių. Kam čia dabar viską viešinti?

Oi

Oi portretas
O kiek jis jų turi?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių