Girto vairuotojo sulaikymas pareigūnui baigėsi rankos lūžiu

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Jonavoje pabėgti bandžiusį įtariamąjį sulaikęs pareigūnas susilaužė ranką.

Policijos departamentas pranešė, kad apie 18.20 val. į Jonavos ligoninę kraujo mėginiui paimti pristatytas neblaivus devyniolikmetis vairuotojas.

Vaikinas, kuriam nustatytas 2,02 prom. girtumas, bandė pabėgti nuo policijos pareigūnų, o jį sulaikyti bandęs vyriausiasis patrulis neišlaikė pusiausvyros ir krito su sulaikomuoju ant betoninių laiptų.

Pareigūnas dėl rankos stipinkaulio lūžio gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pasipriešinimo pareigūnui ir vairavimo neblaiviam.

Policijos duomenimis, sekmadienį Jonavoje sulaikyta ir daugiau girtų vairuotojų.

Apie 10.50 val. Panerių g. pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Polo“. 39-erių metų transporto priemonės vairuotojai alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,07 prom.

Apie 18.05 val. Ąžuolų g. patikrinimui sustabdyto automobilio BMW vairuotojas taip pat buvo neblaivus. 19-mečiui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,02 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Chm: "Sekmadienį Jonavoje pabėgti bandžiusį įtariamąjį sulaikęs pareigūnas susilaužė ranką" - tai policininkai Jonavoje girti patruliuoja?..

Geros naujienos

Geros naujienos portretas
Pradėkite uždirbti $ 120 - $ 200 per valandą už darbą internetu iš savo namų keletą valandų per dieną ... Reguliariai mokėkite kas savaitę ... Jums tereikia kompiuterio, interneto ryšio ir šiek tieek laisvo laiko ... Skaityti daugiau čia >>>> w­w­w.I­n­t­e­r­N­e­t­4­3.C­o­m

AL

AL portretas
Už pasipriešinimą policijai turėtų būti milžiniškos baudos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių