Sulaikytas vagystėmis iš sodo namelių įtariamas vyras

  • Teksto dydis:

Balandžio pradžioje Prienų rajone, Papilvio kaime, sulaikytas iš sodo namelių vogęs vyras.

Kaip ketvirtadienį pranešė Alytaus apskrities policija, 24-erių vyras įtariamas per kelias dienas įsibrovęs į penkis sodo namelius minėtame kaime ir pasisavinęs įvairių daiktų bei maisto produktų.

Bendrai nuosavybės savininkams padarytas nuostolis siekia daugiau kaip tūkstantį eurų.

Pavogti interneto modemai, sodo ir buities įrankiai, maistas bei alkoholiniai gėrimai, mobiliojo ryšio telefonas ir įrengta vaizdo stebėjimo kamera.

Jau anksčiau policijos pareigūnams žinomas asmuo buvo identifikuotas pasinaudojus išmaniosiomis IT technikos ir kitomis apsaugos technologijomis, sekant jo pėdsakais bei nukentėjusiųjų pranešimais, įtariamasis sulaikytas kartu su dalimi pasisavintų daiktų viename iš sodo namelių.

Paaiškėjo, kad vyras buvo teistas už identiškus nusikaltimus, atliko dalį bausmės ir buvo paleistas lygtinai. Kadangi atsidūręs laisvėje vyras dingo, pareigūnai jau vykdė jo paiešką.

Atsižvelgiant į vykdomas vagystes ne tik iš sodų namelių, bet ir sodybų, garažų ar prie namų paliktų daiktų bei technikos, policijos pareigūnai rekomenduoja pasirūpinti savo namų apsauga ir esant galimybei įsidiegti modernias vaizdo stebėjimo kameras, signalizaciją ar kitas namų apsaugos sistemas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių