Švenčionių valdžia kreipėsi į prokuratūrą dėl peršauto savivaldybės automobilio

  • Teksto dydis:

Naujoji Švenčionių valdžia kreipėsi į prokuratūrą dėl, manoma, per medžioklę peršauto tarnybinio savivaldybės automobilio, pranešė TV3 Žinios.

Pirminiais duomenimis, tarnybiniu automobiliu į medžiokles galėjo vykti savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėjas Antanas Lašinskas, antradienį iš kultūros viceministro posto pasitraukęs buvęs meras, o dabar tarybos narys Vytautas Vigelis, vietos politikas Vaidotas Prunskus bei kiti.

Grįžtant iš vienos medžioklės, įtariama, vienas iš keleivių „Volfswagen Caddy“ salone netyčia iššovė iš medžioklinio ginklo.

Skaičiuojama, kad mašinai žala siekia daugiau nei tūkstantį eurų.

„Kiti asmenys, kurie naudojosi tuo transportu, turiu omenyje savivaldybės darbuotojai, dar du - tris mėnesius jautė parako kvapą. Tuo metu jie tikrai bijojo, buvo prigąsdinti ir nesikreipė niekur. Mes atėję į valdžią to nenuslėpėme ir kreipėmės į teisėsaugą“, - sakė Švenčionių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Arūnas Čenkus.

Tuo metu dirbęs vairuotojas pasakojo, kad A.Lašinskas prisipažino dėl incidento.

„Pirmadienį atėjau į darbą ir nepastebėjau, jis pats pasakė, kad toks dalykas atsitiko, sako prašovėm. Sakau, gerai, kad patys nenusišovėt“, - prisiminė vairuotojas.

A.Lašinskas neigia buvus tokį incidentą.

„Pirmą sykį girdžiu. Nebuvo ten jokio parako. Aš labai mažai su darbine važinėjau mašina“, - tvirtino jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
Tai tas iki ausu apsishikes politikas dar ir medzioja??aisku,sitas ,dar prunskienes sunus,dar pora itakingu"politiku",valdiskom masinom,nevaldiskais reikalais,uz mokesciu moketoju pinigus brakonieriavo... beda tame,kad viena karta tokius meshlus issirinke,niekaip negalime ju atsikratyti...jie kaip erkes,prisisiurbia prie valstybes valdymo aparato,(seimo),ir,niekaip ju neisplesi is ten,o ten jau visi savi,biznius suka,pinigus plauna,ir stengiasi,kad niekas sviezias neilystu,na,nebent koks savekas giminaitis,ar partietis...betvarke totali valdzioje,ir nieko cia nebepakeisi...o gaila,nes sazines pas juos jau nebeliko...

Skandalas

Skandalas portretas
Vigelis vėl skandalo akiratyje?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių