Triukšmo bute raminti atvykusius patrulius vyras pasitiko ginkluotas

Šeštadienio vakarą Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą, kad Jonavoje, P. Vaičiūno gatvėje, bute, yra garsiai leidžiama muzika.

Į įvykio vietą nuvyko Jonavos rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai. Buto duris atidaręs vyriškis, stovėdamas tarpduryje, atsisakė išjungti muziką ir, laikydamas rankoje daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą, - pistoletą, nukreipė jį į policijos pareigūnus. Pareigūnams atsitraukus nuo durų, vyriškis užsidarė buto viduje.

Policininkai į butą, esantį antrame aukšte, pateko pro šalia esančio buto balkoną, išlaužę balkonus skiriančią pertvarą ir išdaužę minėto buto balkono durų plastikinį stiklą.

Pasak Policijos departamento pranešimo, bute buvo sulaikytas neblaivus (1,24 prom.) vyras (g. 1963 m.), kuris uždarytas į areštinę. Rasti ir paimti du daiktai, panašūs į šaunamuosius ginklus - pistoletus, vienas jų savadarbis, kitas - „Mauser“ su dėtuve, kurioje buvo dvi 8 mm tūtelės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Xcfvg

Xcfvg portretas
Kam tuos ginklus reikėjo rodyti,išjungiai muziką ,atsiprašei pareigūnus ir būtų pasibaigęs incidentas.Labai įdomu kodėl nesudrausmino tie, su kuriais muziką klausėsi.Dabar žmogui bus negerai.Ir kaltins policiją ,būdamas pats kaltas.

cha

cha portretas
Mauzeris buvo gaminamas 7,62 it 9 mm kalibro. 8 mm kalibro išvis nebuvo. Gal ten kokie pirmo pasaulio karo ar XIX amžiaus itališki ar japoniški šoviniai, bet tokiais nei vienas mauzeris nešaudo.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
JAV butu susukta GINKLAS ,ir neliktu durnelio.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių