Turizmo departamentas įspėja dėl nepatikimo kelionių organizatoriaus R.Michnevičiaus

  • Teksto dydis:

Valstybinis turizmo departamentas pakartotinai įspėja dėl nepatikimo kelionių organizatoriaus Raimundo Michnevičiaus, kuris veiklą Lietuvoje vykdo neteisėtai.

Pasak departamento pranešimo, beveik prieš pusmetį departamentas jau įspėjo dėl nelegalios kelionių organizatoriaus veiklos interneto tinklalapyje centrineamerika.lt – kontaktams nurodyta esą Barselonoje įsikūrusi įmonė „Centrinė Amerika“ nėra registruota Lietuvos Juridinių asmenų registre. Tiek nurodyta įmonė, tiek R.Michnevičius nėra registruoti Lietuvoje ir tarp užsienio kelionių organizatorių.

Tinklalapyje lietuvių kalba siūloma įsigyti kelionių į Ispaniją, Portugaliją, Centrinės, Lotynų Amerikos, Karibų valstybes.

Pranešime pažymima, kad vykdydamas kelionių pardavimo veiklą iš Ispanijos, tačiau teikiantis paslaugas Lietuvos gyventojams, organizatorius privalo registruotis Turizmo departamente.

Turizmo departamentas nurodo, kad yra gavęs nusiskundimų dėl šio asmens veiklos. Teigiama, kad iki 2012 metų R.Michnevičius dirbo Lietuvos turizmo informacijos centre Barselonoje, šiuo metu su departamentu jo niekas nesieja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių