Už 1,5 tonos nelegalaus dyzelino šiauliečiui gresia solidi bauda

  • Teksto dydis:

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai didelį dėmesį skiria kovai su akcizais apmokestinamų prekių nelegalia apyvarta. Šią savaitę, antradienį, pareigūnai lankėsi Gilaičių kaime. Čia aptikta 1,5 tonos nelegalaus dyzelinio kuro.

Šiaulių rajone, Gilaičių kaime, pareigūnai apsilankė antradienį vakare. Pareigūnai užsuko į 50-mečio vyro namus. Nemenkas radinys jų laukė ūkiniuose pastatuose. Ten aptikta daugybė skirtingo dydžio talpų, kuriose vyras laikė dyzeliną. Iš viso pareigūnai surinko kelias dešimtis talpų, jose buvo 1,5 tonos dyzelinio kuro. Kuro įsigijimo patvirtinančių dokumentų vyras neturėjo.

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariate renkama administracinė medžiaga dėl biokuro, naftos produktų gabenimo ir laikymo taisyklių pažeidimo. Šis pažeidimas užtraukia baudą nuo 289 iki 5792 eurų su galimu kuro konfiskavimu.

Policijos pareigūnai ragina gyventojus netoleruoti daromų teisės pažeidimų. Turintys informacijos apie cigarečių, alkoholio, ar kitą nelegalią prekybą ar gamybą, bei kitus teisės pažeidimus, prašome informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112 arba Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 41) 397 397.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa

tiesa portretas
Tai ne paslaptys, daug musu pilieciu perka dizelina pigiau is tokiu platintoju.Visi patenkinti a del straipsnio lakrastyje viena antra kuro platyntoja pagauna ir vel pilieciaj vazineja. Sekmes ir gero kelio.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių