Ukmergiškiai žvėriškai nukankino šunį

  • Teksto dydis:

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Apie tai, kad du Ukmergės rajono gyventojai užmušė savo šunį, policijai buvo pranešta antradienį. Paskambinę į policiją, Pašilės gatvės gyventojai papasakojo, kad neblaivus V.R. pasakojo, su draugu pakoręs savo šunį ir todėl „jo rankos suteptos krauju“. Nurodytu adresu nuvyko policijos pareigūnai.

Jie išsiaiškino, kad spalio 14 dieną pas 47 metų G.A., gyvenantį Varkalių kaime, Pabaisko seniūnijoje, lankėsi draugas 57 metų V.R. Abu vyriškiai nuolat girtuokliauja. Apie 20 val. 30 min. draugai surengė V.R. šuns egzekuciją. Pirmiausia jiedu norėjo šunį pakarti ant durų kablio, o kai  nepavyko, kirviu sudavė šuniui į galvą kelis smūgius. Nugaišusį šunį egzekutoriai išmetė į už sodybos esančius krūmus.

Pasak policijos pranešimo, negyvas šuo buvo rastas tebegulintis krūmuose. Jis perduotas utilizuoti. Nusikaltimu įtariami vyriškiai buvo pristatyti į policijos komisariatą ir dviem paroms sulaikyti. Jiems pareikšti įtarimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Baudžiamajame kodekse numatyta, kad tokią veiką padaręs asmuo yra baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Iki šiol įtariamieji nebuvo teisti.

Ukmergės rajono policijos komisariate šiais metais pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, tiek pat jų pradėta ir praėjusiais metais per tą patį laikotarpį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gr

Gr portretas
tikri kūrvos. Jei dabar šuo patitaikė, kitą kartą žmogus..

angė

angė portretas
išgamos ,išgamos...... neturiu žodžių .

AHA

AHA portretas
Na, jei tokiems prasigėrusiems dar visokias pašalpas moka, tai ir siautėja. Įdomu, kada valdžia liausis veisti tuos pašalpinius bambalinius?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių