Vairuotojai kyšiais bandė užglaistyti eismo taisyklių pažeidimus

Šimto eurų kyšius policijos pareigūnams bandė įbrukti vairuotojai, šeštadienį sulaikyti už kelių eismo taisyklių pažeidimus Kelmės ir Alytaus rajonuose.

Apie 2.30 val. Kelmės rajone, Šedbarų kaimo Sodų gatvėje, buvo sustabdytas 1989 m. gimęs vairuotojas. Jis neblaivus (2,11 prom. alkoholio) vairavo keturratį, kuris buvo be valstybinio numerio, neturėjo valstybinės techninės apžiūros, buvo neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, o vyras neturėjo teisės vairuoti nustatytos rūšies transporto priemonės. Siekdamas išvengti baudžiamosios ir administracinės atsakomybės už kelių eismo taisyklių pažeidimus, vyras davė Kelmės rajono policijos komisariato vyriausiajam patruliui 100 eurų kyšį. Vėliau sulaikytasis tarnybiniame automobilyje vieną kartą kumščiu trenkė tam pačiam pareigūnui į veidą, o persodinant į kitą tarnybinį automobilį, spyrė kitam vyriausiajam patruliui į ranką ir koją.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pareigūnų papirkimo ir kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Tą pačią dieną, apie 11.50 val., kyšiu policijos pareigūnams bandė išsipirkti 1979 m. gimęs vairuotojas, sulaikytas Alytaus rajone, Vankiškių miestelio Saulės gatvėje. Vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo transporto priemonę, kai jam jau atimta teisė vairuoti, Alytaus apskrities policijos patruliams irgi siūlė 100 eurų kyšį.

Pasak Policijos departamento pranešimo, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pareigūno papirkimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
... juk kapitalizme gyvenam.

balvonas

balvonas portretas
nu tai parasykite kiek duoti kad uztektu o tai zmones pasimete duoda ble kiek o paskui i fizionomija dadeda kiek truksta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių