VMI tiria „Karbauskio rezidencijos“ prie Meilės įlankos statybas

  • Teksto dydis:

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) aiškinasi, ar visi mokesčiai sumokėti už „Karbauskio rezidencija“ tituluojamas statybas prie Kauno marių, kurias vysto „valstiečių“ lyderio verslas, rašo 15min.lt.

Anot mokesčių ekspertės Rūtos Bilkštytės, pridėtinės vertės mokesčio (PVM) nemokėjimas už jau keletą metų vystomas statybas būtų teisėtas tik tokiu atveju, jei turtas būtų naudojamas verslo, o ne jo savininko reikmėms.

Statybas Jakštonių kaime, prie Meilės įlankos, plėtoja Ramūno Karbauskio valdomam „Agrokoncernui“ priklausanti bendrovė „Žemės ūkio inovacijų centras“, kuris oficialiai verčiasi konsultacijomis, o ne statybų veikla. Jos vadovas Romaldas Nagrockis yra patvirtinęs, kad PVM už statybas nesumokėtas.

Tyrimą VMI pradėjo po portalo publikacijų, atskleidusių, kad už mažiausiai 6 mln. eurų vertės statybas iki šiol nesumokėtas PVM, o rezidencijoje suprojektuotas baseinas, pirtys, privati kino salė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam > taigi

Tam > taigi portretas
Gerbiamasis prašom nešmeižti, o pačiam nuvažiuoti su automobiliu. Yra kelias šalia sklypo, pro kapinaites privažiavimui prie marių. Neseniai buvau pats buvau, o ir vakar plaukdamas jachta ten aikštelėje marių pakrantėje mačiau stovint automobilius ir poilsiautojus. Argi būtina žmogui per kiemą važiuoti?

vaje vaje

vaje vaje portretas
kad tik to Karbauskio patikrint neužmirštumėt..:D)Dar ginekologiškai patikrinkit-gal xlamidijų rasit

Peleda

Peleda portretas
Kaip vmi narsto "prabangos" prekes imonese.... o cia - istisa sleptuve statoma akivaizdziai ne verslui vystyti, o verslininkui prabuti saugiai. Net oro filtrai nuo chemines tarsos sudeti... bet vmi tik popierukus paziures, sakys "viskas ok, ponuli, jus tobulas".......
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių