Vyras melavo apie muštynes ir smogė policininkei

  • Teksto dydis:

Joniškyje neblaivus vyras melavo apie muštynes ir smogė atvykusiai policininkei.

Pirmadienio vakarą 22 val. 30 min. gautas neblaivaus vyriškio pakartotinis melagingas pranešimas, kad Žemaičių gatvėje esančiame gyvenamajame name vyksta muštynės.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, vyriškis, siekdamas išvengti girtumo nustatymo, ranka sudavė Joniškio rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyresniajai tyrėjai į petį bei užsimojo kumščiu trenkti jai į veidą.

Pareigūnė peties sumušimą gydosi ambulatoriškai. 48 metų įtariamasis uždarytas į areštinę, jam nustatytas 1,65 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zemaic

zemaic portretas
ko jus norit kaip tie policininkai atrodo nusipeneje sustinge kaip medziai uzsideda uniforma isikisa pistoleta ir galvoja kad ju visi bijos kai tuo metu girtam vienodai sviecia zodziu jokio fizinio pasirengimo jokio kovinio pasirengimo jokio psichologinio pasirengimo nieko ir tikrai pritariu moterim ne vieta policijoje cia ne nuotykis gyvenime o rizika but suzeistai nuzudytai uz kelis simtus euru algos depiliuokit kojas auginkit nagus priauginkit blakstienas o vyriskus darbus palikit vyram

negaliu ziureti

negaliu ziureti portretas
kokia ten bl mente kad nuo pijoko neapsigina....ir is vis bobom ne vieta mentyne, kada jos pagaliau supras

WC..

WC.. portretas
Kada VALSTYBĖ pradės ginti POLICIJOS darbuotojus nuo chuliganų? TURĖTŲ būti tokios priemonės ,kad ilgam praeitų noras priešintis pareigūnams atliekantiems savo pareigas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių