Kanapes pareigūnai iškrapštė iš vaikino apatinių

  • Teksto dydis:

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnams įkliuvo devyniolikmetis, kelnaitėse slėpęs narkotines medžiagas.

Liepos 13 d. apie 23 val. 30 min. Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Elektrėnų sav. esančiame Geibonių k., pastebėjo atvažiuojantį automobilį „VW Golf“, kuris sustojo prie pat patrulių tarnybinio automobilio. Jo priekyje sėdėjo du 18-os ir 25-erių jaunuoliai.

Įtartinas vaikinų elgesys sukėlė pareigūnams įtarimų, todėl buvo nuspręsta su jaunuoliais pabendrauti ir juos patikrinti. Pareigūnai pastebėjo ir trečiąjį vaikiną, sėdintį automobilio gale. Būtent šio, trečiojo, vaikino elgesys pareigūnams sukėlė dar didesnių įtarimų, kad jaunuoliai tikrai gali turėti su savimi ar automobilyje neleistinų daiktų. Atliekant dalinę jaunuolių apžiūrą, 20-mečio apatiniuose buvo rastas plastikinis maišelis su žalia augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis.

Visi trys jaunuoliai buvo pristatyti į Elektrėnų policijos komisariatą, vėliau nuvežti į Elektrėnų ligoninę apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų būsenai nustatyti.

Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O gal ten buvo paprasčiausias veganas, kuris iš to išgąsčio... ?

nei uz nei pries

nei uz nei pries portretas
zertvos mentai nuvezkit nors i komisariata ir ten tikrinkit tuos triusikus o ne ant gatves ir dar video i interneta deti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių