Britų menininkė iš 4 tūkst. diskų sudėjo „Įsikūnijimo“ herojaus portretą

27 metų Didžiosios Britanijos menininkė ir muziejaus kuratorė Lora Hedlend iš 4 tūkst. „Blu-ray“ diskų sudėjo filmo „Įsikūnijimas“ herojaus portretą, praneša naujienų portalas „NewsLite“.

Tokią mozaiką menininkė sudėjo kaip dovaną savo vyrui, kuris yra didelis Džeimso Kamerono filmo gerbėjas. Navių tautos atstovo portretas buvo sudėtas ant grindų iš skirtingų spalvų diskų. Mozaikos kūrimas truko kelias valandas.

Verta paminėti, kad visai neseniai L. Hedlend sudėjo kitą mozaiką. Iš 9852 duonos riekelių (600 kepalų) moteris sudėjo mozaikinį savo anytos portretą, kuris buvo pripažintas didžiausia tokia mozaika pasaulyje. Mozaiką menininkė sukūrė per šešias valandas. Tai buvo dovana vyro motinai Sandrai Vitfild jos 50-mečio proga. L. Hedlend padėjo 40 draugų, kurie devyniais skrudintuvais skrudino duonos riekeles, stengdamiesi suteikti joms reikiamą rusvą atspalvį. Vėliau iš riekelių buvo sudėtas 32 pėdų 8 colių pločio ir 42 pėdų ilgio portretas.

L. Hedlend draugai jau juokauja, kad jei artėja kieno nors gimtadienis, reikia paskubėti prašyti Loros kokio nors dovanų čekio, nes ji ims ir vėl ką nors sudėlios.


Šiame straipsnyje: Įsikūnijimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių