Įžanga į Kalėdas - koncertas „Ar jauti mano meilę?“

Prieš pat gražiausias metų šventes uostamiestį aplankys dirigento Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamas Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras (LSVO).

Šventiniame koncerte, įvyksiančiame gruodžio 23d. 19 val, Klaipėdos žvejų rūmuose, vienoje puokštėje klaipėdiečiai išvys iškiliausius Lietuvos solistus: Rositą Čivilytę, Donatą Montvydą, Rafailą Karpį, Jeronimą Milių, Eveliną Sašenko. Koncerto „Ar jauti mano meilę“ metu skambėsiančios aranžuotos W.Houston, F.Mercurry‘o, S.Wonderio, A.L.Webberio, C.Dion, E.Claptono, R.Stewarto, E.Johno dainos, įgys kitą – taurų ir galingą simfoninio orkestro skambesį. Šiame projekte pasirodysiantis Donatas Montvydas sako, kad šis koncertas jo kalendoriuje pažymėtas su šauktuku. Kaip ir Jeronimas Milius bei Evelina Sašenko, atlikėjas su LVSO debiutavo L.Bernsteino Mišiose.

“Tai bus lengvas ir gražus koncertas., ir tuo pačiu – didžiulė patirtis. Labai vertinu tokius projektus. Žinoma, tam tikra prasme simfoninio orkestro programose jautiesi svečiu, tačiau įdomu prisitaikyti, o be to, ir dainos susidėlioja labai gražiai”, - sakė Donatas Montvydas.

Atlikėjas koncerte atliks pamėgtas Stevie Wonderio „Isn’t she lovely“ ir grupės „Queen“ dainas.

Kita, daug sceninės patirties turinti dainininkė Rosita Čivilytė, taip pat su nekantrumu laukia šio pasirodymo ir negaili gerų žodžių maestro Gintarui Rinkevičiui.

„Mane visada apima ypatingas jausmas, kuomet scenoje tenka būti kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru ir maestro Gintaru Rinkevičiumi. Tai tokia šventiška būsena ir tu žinai, kad reikia pasitempti, reikia maksimaliai pasiruošti, įgauti kažkokios savijautos, kuri pradžiugintų ne tik mane pačią, bet ir žiūrovą“, – pasakojo koncerto solistė Rosita Čivilytė.

Pasak projekto organizatorių, ši populiarios muzikos programa “Ar jauti mano meilę?”, dvelkianti romantika ir jausmais, nepaliks abejingo nė vieno. Juk kada, jei ne prieš pačias gražiausias šventes verta susimastyti apie svarbiausias gyvenimo vertybes, apie brangiausius žmones, apie vieną gražiausių jausmų – meilę.


Šiame straipsnyje: koncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių