Tirpsta brangiausio lietuviško miuziklo bilietai

  • Teksto dydis:

Didžiausio ir brangiausio visų laikų lietuviško miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“ kūrėjai praneša, kad Vilniuje ir Kaune į miuziklą  jau pradėti pardavinėti papildomi bilietai.

„Man daugelis bandė įrodyti,  kad tokio miuziklo žiūrovams nereikia.  Ir kad esame tikri bepročiai, jei tikimės, kad žmonės norės jį pamatyti... O aš buvau tikras, kad kokybiško istorinio miuziklo Lietuvai labai trūksta. Smagu žinoti, kad neišprotėjau“, – sako pagrindinį vaidmenį miuzikle „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“  kuriantis Mantas Jankavičius.

„Miuziklo pardavimai pranoksta lūkesčius. Iki renginio likus daugiau nei mėnesiui, mes pradedame pardavinėti bilietus į papildomus sektorius. Nėra abejonių, kad šis miuziklas bus vienas sėkmingiausių per visą miuziklų arenose istoriją“, – sako bilietus platinančios bendrovės „Tiketa“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

“Labai apsidžiaugiau sužinojusi, kad žiūrovų susidomėjimas miuziklu didžiulis! Tai reiškia, kad nėra abejingų širdžių nacionalinei temai. Aš savo ruožtu, galiu patikinti, kad mes, ta nedidelė, bet profesionaliai dirbanti saujelė entuziastų, kurie sumanė šį grandiozinį veikalą, padarysime viską, kad šis kūrinys liktų žiurovų širdyse”, – sako režisierė Anželika Cholina.

Miuziklo kūrėjai ir rengėjai teigia, kad arenų įgarsinimui bus skirtas ypatingas dėmesys. Garsinimą pagal specialią sistemą  projektuoja reiklumu ir perfekcionizmu garsėjantis kompozitorius Kipras Mašanauskas. „Kokybiškai įgarsinti dideles arenų erdves – sudėtinga, bet įmanoma užduotis. Stengsimės padaryti viską, kad žiūrovai  neturėtų pagrindo būti nepatenkinti tiek muzikos, tiek dainavimo įgarsinimu. Nesvarbu, kurioje vietoje jie besėdėtų“, – sakė K.Mašanauskas.

Scenos veiksmą bei specialias projekcijas bus galima matyti dideliuose šoniniuose ekranuose. „Režisierės A. Cholinos statomos šokių scenos tokios sudėtingos ir daugiaplanės, kad  šoniniai ekranai gali atskleisti  papildomą  jų grožį. Pavyzdžiui, masinė „Šachmatų scena“ iš viršaus atrodo lyg tikra šachmatų partija. Todėl viena kamerų ją filmuos būtent iš viršaus ir ekrane žmonės matys tą vaizdą“, – sakė miuziklo rengėjai.

Miuziklo premjera: gruodžio 12 d. – Klaipėdoje, "Švyturio" arenoje; gruodžio 19 d.  – Vilniuje, "Siemens" arenoje; gruodžio 27 d. – Kaune, "Žalgirio" arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių