Filmą „Emilija iš Laisvės alėjos“ apdovanojo V. Adamkus

  • Teksto dydis:

Prezidentas Valdas Adamkus Vasario 16-ąją filmo "Emilija iš Laisvės alėjos" režisieriui Donatui Ulvydui ir prodiuserei Živilei Gallego tiesioginio eterio metu įteikė apdovanojimą "Laisva šalis" už laisvės idėjos puoselėjimą.

"Kauno miesto įsteigtas apdovanojimas, gautas iš Prezidento rankų, mums nepaprastai didelis įvertinimas ir garbė. Kartu tai padėka ne tik mums, bet visiems, kurie prisidėjo prie filmo kūrimo. Tai duoklė visiems, kurie aukojosi vardan Lietuvos laisvės. Nes tik jų dėka šiandien nebereikia už ją kovoti. Šiandien apie ją galime kurti filmus," – sako režisierius D. Ulvydas. 

"Visada sakėme, kad tai – visos Lietuvos filmas, kuris nepaliks abejingų tiek tarp jaunų, tiek vyresnių žmonių. Tuo įsitikinome premjerų dienomis, matydami, kaip reaguoja žmonės į nepaprastai jautriai papasakotą dramatišką istoriją" – sako filmo prodiuserė Ž. Gallego.

Nepriklausomybės šventės proga Kauno dramos teatre filmą "Emilija iš Laisvės alėjos" žiūrėjęs prezidentas V. Adamkus pripažįsta, kad tai – pati geriausia dovana Lietuvai.

Nuo vasario 16 d. filmas "Emilija iš Laisvės alėjos" pradėtas rodyti kino teatruose visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Audra

Audra portretas
TOKĮ YPATINGĄ IR JAUTRŲ VAIDMENĮ galima buvo ir reikėjo skirti tik lietuvei !!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių