A. Gilytė: nesimatuokite drabužių kūnui, kuris buvo ar bus

  • Teksto dydis:

Suvokti žmogų čia ir dabar, neprojektuoti kūno ir norų į ateitį – taip savo darbo principus apibūdina stilistė Agnė Gilytė, neseniai išleidusi didelio populiarumo sulaukusią knygą „Spintologija“, o šiuo metu daugiausia dėmesio skirianti asmeniniams klientams ir jų spintoms.

„Nesimatuokite rūbų tam kūnui, kuris buvo prieš gimdymą, ar kūnui, kuris bus po 10 dienų badavimo, ir pan. Čia ir dabar. Šiandien. Ar jūs norite apsirengti per didelį arba per mažą drabužį ir atrodyti keistai ar netgi kvailai su mintimi, kad gerai  atrodysite po dvejų metų? Tai ir atrodysite, kai ateis ta diena. Šiandien čia yra šita bėdelė ir ją reikia išspręsti“, – pragmatiško požiūrio į aprangą ragina laikytis stilistė.

A. Gilytė, duodama interviu LRT Televizijos laidai „Stilius“,  taip pat juokiasi pamažu tampanti savotiška psichologe: „Stengiuosi su klientu išsiaiškinti iki tiek, kad suprasčiau, kur yra bėda. Nes ar priaugau svorio, ar paliko vyras – du skirtingi dalykai. Jei priaugai svorio, tai gali arba svorį numesti, arba pakeisti rūbų dydį ir pasirinkti tinkamą modelį, kad pamaskuotų ir pan. Jei paliko vyras, tai bėda yra kitur ir suknelė nepadės.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių