Kultūros ministrė Seime aiškino, kaip paskyrė laikinąjį LNOBT vadovą

  • Teksto dydis:

Keliems Seimo nariams pasipiktinus, kad kultūros ministrė laikinu Nacionalinio operos ir baleto teatro vadovu skyrė Sigitą Žutautą, prieš tai esą gavusi neįvardytų verslininkų rekomendacijų, ketvirtadinį Seime Liana Ruokytė-Jonsson teigė, kad laikino vadovo kandidatūrą išrinko pati.

Esą ji tik konsultavosi su personalo valdymo srities profesionalais. Taip pat ministrė įvardijo, kad konkursas naujojo Operos ir baleto teatro generalinio direktoriaus pareigoms užimti numatytas spalio 20-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Labai negeras pasirinkimas

Anonimas

Anonimas portretas
Ministre, žiauriai

pasidygėjimą keliantis puolimas

pasidygėjimą keliantis puolimas portretas
Juozapaitis prikibo prie ministrės išsilavinimo ir diplomo. Visi žinome, kad diplomas yra tik startas, pirmasis žingsnelis žmogaus tobulėjimo link. Ministrė, man atrodo, baigusi LMTA Klaipėdos fakultetus, padarė daug žingsnių, ugdydama savąjį išsilavinimą. Be to, jos studijuota programa suteikia žmogui be galo plačius horizontus. Tai literatūos, teatro, kitų menų pažinimas, organizaciniai įgūdžiai, mokėjimas kritiškai mąstyti ir t.t. Tuo tarpu Juozapaitis baigė tą pačią LMTA dainavimo specialybę, kuri yra labai siaura, orientuota tik į balso "pastatymą", balso valdymą. Jokių platesnių intelektinių žinių studijų metais ši specialybė nesuteikia. Kaip sakiau, tobulėjimas vyksta jau gavus diplomą. Tačiau, deja, Juozapaitis visiškai nepatobulėjo. Viskas, ką jis moka – padainuoti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių