L. Mikalauskas apie mažąjį sūnų: užauginsime tikrą lietuvį Lietuvai

  • Teksto dydis:

Operos solistui Liudui Mikalauskui ši vasara buvo ypatinga. Liepą jo žmona Sigita, su kuria Liudas susituokė 2011-aisiais, pagimdė antrąjį poros kūdikį, šįsyk – sūnų. S. ir L.Mikalauskai dabar augina du vaikus – trejų metų Gintarę ir mažąjį jos boliuką.

Neseniai vyko mažojo Mikalausko krikštynos. Tėtis Liudas, prieš porą mėnesių skelbęs: "Norime pasidalyti savo džiaugsmu su pasauliu. Ką tik gimė mūsų antras kūdikis. Žadame užauginti tikrą lietuvį Lietuvai!", dabar pranešė ir jauniausios savo atžalos vardą – Jonas Teofilius.

Pirmąjį vardą – Jonas tėvai mažajam šeimos nariui davė todėl, kad, kaip juokavo L. Mikalauskas, šeima labai mėgsta švęsti Jonines, bet aplinkoje nėra nė vieno Jono. O antrasis vardas, be abejo, taip pat neatsitiktinis – šiemet Lietuva mini palaimintojo arkivyskupo ir kankinio Teofiliaus Matulionio metus. L.Mikalauskas, pranešęs apie sūnaus krikštynas, pasveikino visą krikščioniškąją bendruomenę.

"Gimus antrajam vaikui, pasaulis pasikeitė, tačiau aukštyn kojomis neapsivertė, kaip buvo tuomet, kai gimė pirmoji mūsų atžala.

S. ir L.Mikalauskams sukaupta patirtis auginant dukterį, gimusią prieš trejus metus, dabar puikiai praverčia rūpinantis mažuoju Jonu Teofiliumi. Solistas, kuris yra išties atsakingas ir rūpestingas tėtis, pasakojo, kad dabar, gimus sūnui, nebejaučia  tokio didelio streso kaip tada, kai pirmą kartą tapo tėvu.

"Mūsų pirmoji dukrytė buvo labai energinga, judri, naktimis garsiai verkdavo, nemiegodavo, buvo įnoringa. O sūnus – visiška jos priešingybė – ramesnis, leidžia geriau išsimiegoti naktimis. Dažnai svarstau, ar mažylis ramus, ar mes, tėvai, ramiau į viską reaguojame, nes lengviau nuspėti, ko sūnui reikia, pavyzdžiui, kai jis verkia", – žiniasklaidai pasakojo L.Mikalauskas.

"Gimus antrajam vaikui, pasaulis pasikeitė, tačiau aukštyn kojomis neapsivertė, kaip buvo tuomet, kai gimė pirmoji mūsų atžala – dukra Gintarė. Šį kartą viskas daug drąsiau", – sakė S.Mikalauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
nesupratau, ko jis lindo į tą politiką? sėdi Kauno Taryboj, dainuotų ir džiugintų žmones, dar jaunas..

kikimara

kikimara portretas
Gražiausi sveikinimai! Aukit sveiki ir laimingi! Kūrybinės sėkmės.

Vero

Vero portretas
Sveikinu puikią šeimą, linkiu kuo geriausios sėkmės ir visiems sveikatos. Gerb. Liudui linkiu daug pasiekimų dainuojant ir džiuginant žmonių širdis. Turite nuostabų balsą, norėčiau dažniau jus girdėti. Puikiai prisimenu pirmąją "Auksinę Arką" (ar tikrai taip vadinosi?), tada Jūs tapote žinomas visai Lietuvai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių