Premjeras A. Butkevičius pasveikino festivalio „Laumės juosta“ dalyvius

  • Teksto dydis:

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius sveikina šį savaitgalį Palangos vasaros estradoje vykstantį vaikų ir jaunimo populiariosios muzikos festivalį „Laumės juosta 2014“. Premjeras, kuris yra ir šio renginio globėjas, sveikina festivalio dalyvius ir dėkoja organizatoriams už prasmingą darbą, suteikiant galimybę atsiskleisti ir tobulėti Lietuvos vaikų talentams.

„Labai džiaugiuosi, kad festivalis „Laumės juosta“ jau du dešimtmečius iš eilės suburia šimtus Lietuvos vaikų. Noriu ne tik pasidžiaugti tokio gražaus festivalio jubiliejumi, bet ir padėkoti visiems jo organizatoriams, o labiausiai - visų mylimai, viską suspėjančiai, jau dvidešimt metų nestokojančiai idėjų ir jėgų „Laumės juostos“ organizatorei – festivalio prodiuserei, dainų autorei, choro vadovei Laimai Lapkauskaitei“, – sako premjeras A. Butkevičius.

Vyriausybės vadovas džiaugiasi, jog festivalio organizatoriai kasmet pritraukia vis daugiau dalyvių ir lankytojų, sugeba suburti aplink save mažuosius, įkurti jų širdyse muzikos ir dainų ugnelę, kuri negęsta vaikams augant ir bręstant.

Vaikų ir jaunimo populiariosios vokalinės muzikos festivalis „Laumės juosta“ yra vienas didžiausių ir populiariausių vokalinės popmuzikos renginys Pabaltijyje.

Festivalio dėka Lietuvoje susikūrė dešimtys vaikų popkolektyvų, kurie sėkmingai vykdo koncertinę ir kūrybinę veiklą gimtinėje ir už jos ribų. Pirmajame festivalyje dalyvavo vos 9 kolektyvai, jubiliejiniame 20-ajame festivalyje, dalyvaus apie 50 vaikų ir jaunimo popkolektyvų



NAUJAUSI KOMENTARAI

nunu

nunu portretas
Bukit atidus renkantis bilietus daugumai zmoniu paraso tuos pacius sektorius su tomis paciomis vietomis ir po to gaunasi painiava, nesusipratimai.... ;((

A

A portretas
renginys vyksta sporto komplekse Sporto g. 3

A

A portretas
Tikslinkit renginio vietą - vasaros estrados Palangoje nebėra, ji nugriauta
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių