„Skaitymo iššūkis“ vasarą kviečia įveikti penkias užduotis

  • Teksto dydis:

Su pirmąja vasaros diena prasideda kasmet vis daugiau skaitytojų įtraukiantis „Skaitymo iššūkis“. Akciją jau ketvirtą kartą organizuojančios Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio apskričių viešosios bibliotekos kviečia literatūros mylėtojus vėl stoti į kovą su savimi, atsiversti knygas ir įveikti penkias skaitymo užduotis.

Skaitydami mes tikrai galime pakeisti pasaulį, tai patvirtino įspūdingi praeitų metų rezultatai. 2018 metais užsiregistravo rekordiškai daug dalyvių – 8999, t. y. dvigubai daugiau nei 2017 metais. Jie perskaitė net 26 530 knygų.

„Skaitymo iššūkio“ startas

„Skaitymo iššūkis“ kviečia įvairaus amžiaus skaitytojus aktyviai dalyvauti ir pasinerti į knygų pasaulį, domėtis skaitymu, literatūra, dalytis ja su bičiuliais ir išmėginti laimę prizų loterijoje.

Akcijos tikslas – per vasarą (birželio 1–rugpjūčio 31 d.) perskaityti penkias knygas. Lietuvos apskričių viešosios bibliotekos siūlo rinktis:

1. lietuvių autoriaus knygą;

2. knygą, kurią rekomendavo bibliotekininkas;

3. knygą apie keliones;

4. knygą geltonu viršeliu;

5. knygą, kurios pavadinimas prasideda ta pačia raide, kaip ir jūsų vardas.

Užsiregistruokite, dalyvaukite ir laimėkite!

Norintieji dalyvauti varžytuvėse gali registruotis savarankiškai, užpildę internetinę registracijos formą www.vasarasuknyga.lt, nurodę savo biblioteką ir įvertinę perskaitytą knygą. Dalyvių amžius neribojamas.

2019 metais minint Pasaulio lietuvių metus, „Skaitymo iššūkio“ organizatoriai kviečia visus pasaulio lietuvius dalyvauti vasariškose varžytuvėse. Registruojantis svetainėje, reikia nurodyti, kad gyvenate užsienyje.

Kas laukia sėkmingai įveikusių iššūkį dalyvių?

Visi, sėkmingai įveikę „Skaitymo iššūkį“ ir gavę patvirtinimą el. paštu, dalyvaus bendroje loterijoje, kurioje bus galima laimėti tris pagrindinius prizus: dovanų kuponą dviračiui įsigyti, paspirtuką ir elektroninę skaityklę. Laimėtojai bus renkami burtų keliu, o varžytuvių pabaigoje vasariškais knygų skirtukais bus apdovanoti visi dalyvavusieji. Kviečiama sekti „Vasaros su knyga“ „Facebook“ paskyrą ir laimėti papildomų prizų.

Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite čia bei „Facebook“ paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigute

Sigute portretas
,,Kviecia vel stoti I kova su savimi,, ...na lietuviai tikrai mazochistu tauta .Dar paskelbkit konkursa naujam saves kankinimo budui sugalvoti...Kas skaityti mego ,tas jusu akcijos ne nepastebes ,o kas ju neskaite tai atostogu metu saves ir nekankins .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių