Tėvo Stanislovo gimimo 100-ųjų metinių minėjimo programoje – ne tik poezijos vakarai

  • Teksto dydis:

Vyriausybė patvirtino Tėvo Stanislovo 100-ųjų gimimo metinių minėjimo programą. Seimas 2018 metus yra paskelbęs vienuolio kapucino, kunigo, pamokslininko, Lietuvos pasipriešinimo sovietinei okupacijai dalyvio Tėvo Stanislovo – Algirdo Mykolo Dobrovolskio 100-osios gimimo metinių minėjimo metais.

Kultūros ministerija, bendradarbiaudama su socialiniais partneriais bei kitomis institucijomis, Tėvo Stanislovo atminimui pagerbti parengė kultūrinę, edukacinę programą, kurios didelė dalis vyks regionuose ir bus skirta  jaunuomenei, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Visus metus bus organizuojamos stovyklos, edukacinės programos, dailės, muzikos ir poezijos vakarai,  rengiamos pažintinės ekskursijos į Paberžę. Tėvo Stanislovo 100-mečiui skirtos literatūrinės parodos bus surengtos Šiauliuose, Trakų rajone, Varėnoje .

Taip pat planuojama rengti radijo ir televizijos laidas, kurios supažindins su Tėvo Stanislovo veikla bei indėliu į Lietuvos visuomeninį, kultūrinį gyvenimą, jo literatūriniu palikimu, pateiks informaciją apie metų renginius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių