10 kg atsikračiusi G. Grygolaitytė-Vasha atskleidė sulieknėjimo paslaptį

  • Teksto dydis:

Dar visai neseniai mama tapusi dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, panašu, vis labiau mėgaujasi motinystės ir kitais šeimyniniais džiaugsmais.

„Gaminu dažnai. Vyrui labiausiai patinka mano gaminta čili sriuba, tai ją tenka gana dažnai gaminti. Nėra taip, kad kažko negaminu, ar kad kažką bijau gaminti“, – laidos  „Virtuvės istorijos“ žiūrovams sakys dainininkė.

Neseniai jauna mama tapusi ir puikias kūno formas demonstruojanti mergina atskleis, kad prieš nėštumą svėrė net dešimčia kilogramų daugiau, o jos lieknėjimo priežastis – motinystė. „Receptas paprastas – tapau mama“, – juoksis atlikėja.

Komplimentų dukrai negailės ir jos mama Viktorija Mauručaitė. Moteris bus atvira – susilaukusi pirmagimės dukra tapo žymia brandesnė. „Gabrielė iš tiesų pasikeitė, ji surimtėjo, pasidarė labai atsakinga. Jei iki motinystės nebuvo labai ypatingų taisyklių laikymosi, tai dabar namuose pabrėžia, kad turi būti taisyklės“, – pasakos V. Mauručaitė.

Linksmą ir atvirą dainininkių V. Mauručaitės ir G. Grygolaitytės-Vashos interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų žiūrovai išvys jau rytoj, šeštadienį, 9 val. kulinarinėje TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių