„2 Barai“ finale pergalę šventė kikboksininkas

  • Teksto dydis:

Du mėnesius trukęs ir didelio televizijos žiūrovų dėmesio sulaukęs karščiausias TV3 vasaros projektas „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ pasiekė finišo tiesiąją. Jau šio sekmadienio vakarą didžiajame šou finale paaiškėjo, kas nusipelnė nugalėtojo vardo ir kuriam iš finalą pasiekusių dalyvių atiteko pagrindinis prizas – naujutėlaitis automobilis. Karščiausio vasaros realybės šou nugalėtoju tapo pasaulio mišrių kovų KOK čempionas Julius.

Kas taps realybės šou nugalėtoju tiesioginės transliacijos metu sprendė tik televizijos žiūrovai. Didžiajame finale kovėsi du stipriausi projekto barmenai, tad nuo pat pirmųjų tiesioginio eterio minučių užvirė tikra kova, kuri sulaukė didelio žiūrovų balsų skaičiaus. Susumavus telefonu ir internetu balsavusių žiūrovų balsus šou nugalėtoju tapo Julius. Jis sulaukė 35 571 žiūrovų palaikymo balsų, o antroje vietoje likęs Renaldas gavo 23 855 balsus.

„Šiek tiek jaudinuosi, bet noriu padėkoti žiūrovams už tai, kad buvo su mumis, su manimi. Palaikė mane visokiose situacijose“, - tiesioginio eterio metu kalbėjo ne tik pagrindinį prizą laimėjęs, bet ir merginą projekte suradęs Julius.

Kikboksininkas Julius televizijos žiūrovus sužavėjo savo vyriškumu, asistavimu moterims, drąsa rėžti tiesą į akis ir nuoširdumu. Tapęs šou nugalėtoju vaikinas neslėpė džiaugsmo. Tiesioginio eterio metu jį karštai sveikino ne tik mylimoji Viktorija, bet ir kiti projekto dalyviai bei šeima.

Antroje vietoje finale liko nuoširdus statybininkas iš Lazdijų rajono Renaldas. Vaikinas buvo apdovanotas ne ką mažiau įspūdingu prizu. Jam buvo įteikta prabangi savaitės kelionė į Turkiją. Šia dovana vaikinas galės pasidalinti su dar vienu žmogumi, mat kelionė skirta dviem asmenims.

„Man šita chebra kaip šeima. Manęs klausė, ar aš bendrausiu su jais po projekto? Tikrai bendrausiu. Manau, kad čia net klausimo negali būti. Buvau toks, koks esu – linksmas, nuoširdus, geras. Kam patikau, manau, toliau patiksiu, o kas ieškojo kažkokių priekabių, aišku, nuo manęs nusisuko. Dėl to nereikia liūdėti, o mažu po šimtą?“, - tiesioginiame eteryje linksmai kalbėjo Renaldas.

Projekto finale visi šou dalyviai buvo nominuoti ypatingose ir šmaikščiose nominacijose. Konfliktų konflikto nominacija buvo apdovanota Ernesta, dviejų barų pora tapo Julius ir Viktorija, o projekto figūros titulas nukeliavo pas Renaldą. Geriausiu projekto balsu tapo Žygis, už labiausiai „nurautą stogą“ buvo apdovanotas Marijus, o realybės šou terminatoriumi tapo penkis kartus ant karštosios kedės sėdėjusi Simona.

Per visą vasarą realybės šou pasiekė neįtikėtinų rekordų ir tapo populiariausia pramogine vasaros laida. Barmenų gyvenimą stebėjo tūkstančiai televizijos žiūrovų, o internete „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ pasiekė beveik šešis milijonus peržiūrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O siaube

O siaube portretas
Baisesnio ir slikstesnio sou nesu macius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių