„69 danguje“ apie kuriozus scenoje: N. Pareigytė yra išmušusi I. Martinkėnaitei dantį

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą TV3 televizijos žiūrovus kaip visada žadins nuotaikinga ir azartiška kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“.

Čia netrūks ne tik gardžių patiekalų, bet ir juoko, nes laidos herojės – žavingos ir gero humoro jausmo nestokojančios muzikos grupės „69 danguje“ narės Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Ingrida Martinkėnaitė. O kuri iš jų nusipelnė geresnės kulinarės vardo nuspręs ne kas kitas, kaip jų gera bičiulė bei kolegė Goda Alijeva.

Atsižvelgiant į tai, jog visos grupės merginos itin prisižiūri savo mitybą bei kūno linkius, laidos vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė su grilio meistru Vadimu Amosovu sukūrė du sveikus, maistingus ir labai gardžius desertus.

Burtai ir nulems, jog „Ogmios mieste“ įsikūrusioje laidoje studijoje Ingrida, kartu su Ilona, gamins žemės riešutų sviesto avižinius batonėlius, o Nijolė, padedama „Kamado bono“ griliaus šefo V. Amosovo, keps riešutų sviesto pyragą. Pasirodo, griliuose galima kepti ne tik mėsą, troškinius, daržoves, bet ir saldėsius.

Ingrida Martinkėnaitė – tikra sveiko gyvenimo būdo ambasadorė. Ji savo receptais ir virtuvės patarimais su šiuolaikinėmis moterimis dalijasi savo tinklaraštyje, todėl tokių sveikų desertų gamyba jai – ne naujiena.

„Merginos neleis man sumeluoti, visą laiką reguliuoju ir joms ką valgyti“, – pripažins laidoje Ingrida.

Jos priešininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė taip pat virtuvėje ne naujokė. Vadimo paprašyta išmaišyti pyragui tešlą, jos ranka suksis kaip tikros profesionalės.

„Dažnai gaminu blynus su moliūgais, cukinijom, obuoliais ir cinamonu, chia sėklomis“, – laidoje pasakos Nijolė.

Abi šio šeštadienio ryto varžovės – labai nuotaikingos damos, todėl studijoje netrūks garsaus merginų juoko. Daugiau nei dešimtmetį kartu koncertuojančios „69 danguje“ narės iš koncertų parsiveža ne vieną juokingą istoriją. Pasirodo, vieno koncerto metu Nijolė net išmušė dantį Ingridai.

„Kuomet Nijolė dainuoja, ji visąlaik labai mosuoja rankomis. Kartą, aš stovėjau šalia su mikrofonu ir ji man kaip davė su ranka į mikrofoną, tas man į dantis ir nuskilo puse kampučio danties. Kol susitvarkiau, tai dvi dienas dar vaikščiojau su nuskeltu dantimi, o ji vaikščiojo iš paskos ir juokėsi, kaip aš baisiai atrodau“, – nesulaikydama juoko pasakos Ingrida.

Nenustodamos juoktis iš prisiminimų, dainininkės prisimins ir dar vieną istoriją, nutikusią koncertų metu, kuomet jau Nijolė vos neprarado savo danties.

„Turėjome tokius batelius su kaspinėliais ir per koncertą mes šokam, šokam ir aš užkliuvau su kulnu už savo batelio kaspinėlio. O Karina šalia stovėjo su dviem kasytėm. Spėkit, į ką stvėriausi, kad nepargriūti? Žinoma, į Karinos kasytes“, – laidoje pasakos Nijolė.

Tačiau nepaisant geros humoro dozės, merginų laukia jų scenos partnerės Godos Alijevos kulinarinis teismas. Kurios patiekalas – Nijolės ar Ingridos – labiau patiks jų bičiulei, kokiomis naujomis veiklomis užsiima „69 danguje” narės laisvu laiku bei kokių egzotiškų delikatesų joms teko ragauti kelionių metu, paaiškės jau šį šeštadienį 9 val.

Jau aštuntą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio meistrų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių