Aktorė E. Blunt susilaukė antros dukters

  • Teksto dydis:

Emily Blunt (Emili Blant) gerbėjai Amerikos nepriklausomybės dienos proga sužinojo džiugią naujieną – britų aktorė prieš dvi savaites susilaukė dukters, kurią pavadino Violet (Vajolet), rašo pramogų pasaulio naujienų svetainė eonline.com.

Juostos „13 valandų: slaptieji Bengazio kariai“ (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) aktorės vyras, 36 metų Johnas Krasinski (Džonas Krasinskis), vaidinęs seriale „Biuras“ (The Office), pirmadienį pranešė, kad su žmona prieš dvi savaites antrąkart tapo tėvais.

„Ar gali būti geresnis būdas paminėti liepos 4-ąją... nei paskelbti apie ketvirtąjį mūsų šeimos narį!!!  – parašė J. Krasinski socialiniame tinkle „Twitter“. – Prieš dvi savaites susipažinome su mūsų gražiąja dukrele Violet#Happy4th.#“.

Pora jau augina dvejų metų dukterį Hazel (Heizel).

„Ji pamažu apsipranta su ta mintimi“, – sakė E. Blunt balandį „E! News“ žurnalistei Zuri Hall (Zuri Hol), paklausta, kaip mažoji Hazel reaguoja į žinią, kad greitai turės broliuką ar sesutę.

„Iš pradžių ji iškart atmetė šią mintį ir kategoriškai pasakė: „Ne, ne“. Mes supirkome jai visas knygas apie buvimą didžiąja sese, o ji labai mėgsta knygas, ir dabar jau apsipranta su ta mintimi“, – sakė 33 metų aktorė.

Aktorė, vaidinusi juostoje „Ir velnias dėvi „Prada“ (The Devil Wears Prada), už J. Krasinski ištekėjo 2010 metas Italijoje, po dvejų metų draugystės.

Sausį poros atstovas „E! News“ patvirtino, kad E. Blunt ruošiasi antrą kartą tapti mama.

Aktorė pirmą kartą ant raudonojo kilimo savo suapvalėjusį pilvuką pademonstravo vasario pabaigoje per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją.

Kiek vėliau interviu „C Magazine“ E. Blunt pasidalijo mintimis apie savo pirmojo ir antrojo nėštumų skirtumus.

„Pirmasis nėštumas yra didžiausio pataikavimo sau laikas, nes mėgaujiesi masažais, nėščiųjų joga ir klausaisi hipnoterapijos kompaktinių diskų, – sakė ji. – Šįkart aš netgi pamirštu, jog laukiuosi. Visur nešioju savo dvimetę!“

E. Blunt ir J. Krasinski iki gimdymo neatskleidė, kokios lyties bus antrasis jų vaikas.

Gegužę Charlize Theron (Čarliz Teron), kuri su E. Blunt vaidino šiais metais pasirodžiusioje juostoje „The Huntsman: Winter's War“, surengė jai kūdikio sutiktuvių šventę, kurios dalyviai vaišinosi žydros ir rožinės spalvų tortu, papuoštu geltonais ančiukais.

Būsimas šeimos pagausėjimas atnešė ir dar vieną svarbią permainą: sausį E. Blunt ir J. Krasinski paskelbė, jog parduoda savo šešių miegamųjų namą Los Andžele. Birželį už namą buvo prašoma beveik 7 mln. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių