Aktorė O. Wilde vietoj ledinio vandens apsipylė pienu

  • Teksto dydis:

Neseniai kūdikio susilaukusi Holivudo aktorė Olivia Wilde (Olivija Vaild) savitai improvizavo labdaros kampaniją „ALS Ice Bucket Challenge“, apsipylusi balzganu skysčiu, kuris, anot garsenybės, buvo jos pačios pienas.

Filmo „Tronas: Palikimas“ (Tron: Legacy) žvaigždę prisidėti prie šios akcijos, kurios tikslas – surinkti lėšų šoninės amiotrofinės sklerozės tyrimams, pakvietė aktor Ty Simpkinsas (Tajus Simpkinsas) ir aktorė Dianna Agron (Dajana Eigron).

Ji pati analogišką iššūkį metė Naujojo Džersio senatoriui Cory Bookeriui (Koriui Bukeriui), moterų teisių aktyvistei Gloriai Steinem (Glorijai Steinem) ir atlikėjui, žinomam kaip Princas (Prince).

Vaizdo įraše, kuris buvo paskelbtas socialiniame tinkle „Instagram“ O.Wilde pareiškė: „Tikiuos, kad tai tiks – neradau vandens, todėl panaudosiu motinos pieną. Prireikė visos nakties, kol tiek surinkau.“

Tuomet aktorė apsipylė dideliu kiekiu į pieną panašaus skysčio.

Tuo tarpu O.Wilde sužadėtinis Jasonas Sudeikis (Džeisonas Sudeikis) priėmė iššūkį iš buvusio JAV kandidato į prezidentus Mitto Romney (Mito Romnio) ir beveik minutę kentė ledines maudynes.

Daugybė kitų žvaigždžių, tarp jų kartu su O.Wilde vaidinęs aktorius Chrisas Hemsworthas (Krisas Hemswortas) bei aktorius ir dainininkas Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas) priėmė ledinio vandens kibiro iššūkį, kad surinktų lėšų ALS asociacijai ir padidintų jos žinomumą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių