Aktorė V. Bičkutė meilę atrado jaunystės draugo glėbyje

  • Teksto dydis:

„Dvidešimt metų bendravom ir staiga pradėjo vykti kažkokia magija. Mindaugas tai pajuto ir griebė jautį už ragų, aš nespėjau nė atsipeikėti, kai mes staiga atsidavėm jausmams. Suvokiau, kad manyje noro priešintis jiems nėra“, – jau šį vakarą 19.30 val. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gyvenimas“ atvirai prisipažins Valda.

37-erių aktorė ir ketveriais metais vyresnis poetas, dramaturgas Mindaugas Valiukas susipažino prieš gerus du dešimtmečius. Tuomet į jaunų menininkų būrį dar septyniolikmetę V. Bičkutę atsivedė jos vaikinas. Tačiau po kurio laiko santykiai nutrūko, o štai pažintis su Mindaugu virto gražia ilgamete draugyste. Jis siųsdavo eilėraščių rankraščius, ji – kviesdavo jį į savo spektaklius. Tačiau nė vienas negalėjo pagalvoti, kad po tyra bičiulyste slepiasi kur kas gilesni jausmai. Juolab, Mindaugas buvo vedęs, augino dukrą.

„Kai supratau, kad mano santuokos projektas baigėsi, ėmiau dairytis aplink. Negalvojau, kad visam laikui liksiu vienas, vėl norėjau kurti šeimą ir dalytis gyvenimu su kažkuo. Supratau, kad per visus tuos metus arčiausiai manęs buvo vienintelis žmogus, su kuriuo man gera, su kuriuo iš tikrųjų norėčiau būti iki antvožo. Tai buvo tikroji mano meilė. Tada aš tai pajutau labai aiškiai. Ir vieną dieną apie tai teko prisipažinti ir Valdai“, – laidos „Gyvenimas“ kūrėjams prisipažino M. Valiukas.

Tačiau nerti stačia galva į naujus santykius garsi aktorė neskubėjo. Praeityje ji jau buvo išgyvenusi ne vienus subyrėjusius ar nenusisekusius santykius, todėl, kaip pati sako, praėjusi savo pragarą, ji išmoko vertinti dviejų žmonių ryšį. Vis dėlto, Mindaugo ryžtas ir geras humoro jausmas po kurio laiko pavergė Valdos širdį.

„Didžiausia laimė moteriai jaustis ramiai, atsipalaidavusiai, saugiai šalia vyro, kuris visaip tau kasdien rodo, kad esi svarbiausia ir vienintelė jo gyvenime, kad tave myli, nežinau, kas daugiau ir geriau begali būti. Mindaugas daro viską, kad jausčiausi ypatinga. Iki šiol galvoju: Dieve, toks vyras buvo visą laiką šalia manęs ir aš to nesugebėjau anksčiau pamatyti, kaip čia taip atsitiko“, – sako Valda Bičkutė.

Romantiška garsios aktorės ir žinomo dramaturgo meilės istorija – jau šį vakarą 19.30 val. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gyvenimas“ su Edvardu Žičkumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
"Iki šiol galvoju: Dieve, toks vyras buvo visą laiką šalia manęs ir aš to nesugebėjau anksčiau pamatyti, kaip čia taip atsitiko“, – sako Valda Bičkutė." - kaip panašu į Mią...........
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių