Aktoriaus R. Rudoko gyvenime – nauja meilė

  • Teksto dydis:

Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantis aktorius Ramūnas Rudokas socialiniame tinkle "Facebook" pasidalijo romantišku vaizdo įrašu.

Jame aktorius bučiuoja žavią moterį – modelį Justiną Žeimytę. Žinomas vyras socialiniame tinkle taip pat pakeitė santykių statusą – jis skelbia, kad 49 -erių aktorius su šia bemaž perpus jaunesne moterimi draugauja. Moteris kilusi iš Skuodo.

Po 450 peržiūrų sulaukusiu vaizdo įrašu draugai žinomą vyrą sveikino su nauja meile. "Graži dama. Gera 2018 metų pradžia", – rašoma viename komentare.

Prieš dvejus metus R.Rudokas su šokėja Katerina Voropaj susilaukė sūnaus Rojaus Patriko. Iš ankstesnių santykių vyras turi ir dvi dukras.

 

Justina Žeimytė/"Facebook" nuotr.

Jauna moteris virtualioje erdvėje pasidalijo ir žiedo simboliu. Ar tai gali reikšti, kad aktorius jau spėjo pasipiršti savo išrinktajai? 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ji

ji portretas
Artistas o ta naivuole su ruzavais akiniais

Graži pora

Graži pora portretas
Šauni pora, tokią gamta nustatė žmonėms. Manote tik milijonieriai verti jaunų? Deja deja. Visi vyrai verti jaunų antrų pusių, tik kiti nori, bet bijo. Atsilikusi dar mūsų visuomenė, komentatoriams tik kas bus su varpa rūpi. Bet ne visi tokie pasimaišę ant sekso.

Mintauta

Mintauta portretas
jokio jausmo nesukialia ši turginė,,žina,, tik gailestį...
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių