Aktorius J. Baliukevič atskleidė, kas svarbiausia filmuojant romantiškas scenas

  • Teksto dydis:

Į TV ekranus sugrįžtančiame seriale „Pasmerkti IV“ kontrabandininko Kuperio vaidmenį ir toliau atliks Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius Josif Baliukevič.

Serialo žvaigždė pasakojo, kad po ketverių metų pertraukos su ilgamečiais kolegomis sugrįžti į filmavimo aikštelę – itin geras jausmas.

Tačiau apie savo personažą aktorius nelinkęs daugžodžiauti. „Aš nenoriu, o gal nemoku kalbėti apie kuriamus personažus, tai jau ne mano darbas. Mano darbas – kurti personažą, o ne apie jį kalbėti. Kritiką aš palieku žiūrovų teismui“, – paslaptingai kalbėjo J. Baliukevič.

Aktorius džiaugėsi galimybe vėl dirbti su išsiilgtais kolegomis, tačiau neslėpė, kad filmavimo aikštelėje neišvengia ir sunkumų. „Malonu grįžti prie šio darbo. Na, o dėl emocijų, tai kaip kokioje šeimoje – nebūna namų be dūmų – taip ir filmavimo aikštelėje pasitaiko labai įvairių tų emocijų. Nemeluosiu juk, kad visada viskas nuostabu“, – juokėsi serialo žvaigždė.

Jokio ypatingo ryšio nereikia. Svarbiau, kad partnerė būtų tikrai profesionali aktorė.

J. Baliukevič pasakojo, kad vaidmuo seriale – ypatingas: „Ypatingas tuo, kad buvau kviestas tik epizodiniam vaidmeniui. Ir tik po viso sezono scenarijaus autorius nusprendė personažo liniją plėsti vis labiau ir labiau. Šis, tam tikrą prasme, parodytas pasitikėjimas man tuo metu buvo tikrai svarbus.“

Aktorius atskleidžia – nors naujajame sezone Kuperio gyvenimas bus ne ką mažiau chaotiškas ir įtemptas, jį aplankys ir romantiški jausmai. J. Baliukevič tikino, kad filmuojant romantiškas scenas svarbiausias partnerių profesionalumas.

„Jokio ypatingo ryšio nereikia. Svarbiau, kad partnerė būtų tikrai profesionali aktorė. Seriale man labai pasisekė, ji tokia ir yra“, – apie aktorę Emiliją Latėnaitę kalbėjo J. Baliukevič.

Po ketverių metų pertraukos serialo „Pasmerkti“ ketvirtoji dalis ir toliau pasakos kraują kaitinančią istoriją apie nusikalstamo pasaulio užkulisius, įtakingų mafijos lyderių konfliktus ir pavojų kupiną herojų gyvenimą. Naujajame sezone – aidintys šūviai, netikėti veikėjų likimai, nenutrūkstantis veiksmas ir užgimę romantiški jausmai. Seriale vaidmenis ir toliau atliks Rolandas Boravskis, J. Baliukevič, Tadas Gryn, Toma Vaškevičiūtė, Emilija Latėnaitė ir kiti žymūs aktoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geriausias serialas

geriausias serialas portretas
"Pasmerkti"-labai geras TV serialas, vienas geriausių kada nors sukurtų laisvos Lietuvos laikais, net užsienio lietuviai, kiek žinau, visus serialo sezonus parsisiuntę peržiūri
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių