„Amazon“ ruošiasi žygdarbiui: kurs „Žiedų valdovo“ serialą

  • Teksto dydis:

Konkurentams populiarumu bei apdovanojimais nusileidžianti ir nišinius serialus kurianti „Amazon“ platforma pasiryžo žygdarbiui: kurti „Žiedų valdovo“ serialą. Kaip praneša „Variety“, kompanija neseniai pradėjo derybas su rašytojo J.R.R. Tolkieno šeima dėl potencialaus serialo pagal žymiąsias fantastikos knygas.

„Variety“ pastebi, kad derybos vis dar pradinėje fazėje ir kol kas nebuvo pasiektas joks susitarimas tarp dviejų pusių, tačiau laikas tam yra išties tinkamas. J.R.R. Tolkieno šeima pastaraisiais metais ieškojo kompanijų, kurios susidomėtų pasiūlymu kurti tokio masto serialą. Tuo tarpu „Amazon“ vadovas Jeffas Bezosas anksčiau šiemet pasirodė spaudoje, kuomet reikalavo už „Amazon“ serialų kūrimą atsakingų vadovų, kad šie daugiau rizikuotų ir jam sukurtų tikrą hitą.

Kaip tinkamo serialo pavyzdį J. Bezosas minėjo „Sostų karus“, todėl nenuostabu, kad jis pats asmeniškai tariasi su J.R.R. Tolkieno šeima dėl jo knygų adaptacijos. Labiau garsėjantis kaip mokslinės fantastikos gerbėjas, J. Bezosas įprastai nedalyvauja televizijos kūrimo procese, todėl akivaizdu, kad noras adaptuoti „Žiedų valdovą“ yra nemenkas. Šis laikotarpis „Amazon“ televizijos daliai yra sudėtingas, kadangi iš kompanijos dėl seksualinio priekabiavimo buvo atleisti keli vadovai, tad paskata pasižymėti dideliais projektais ir nukreipti dėmesį nuo problemų taip pat yra.

Kol kas sunku prognozuoti, ar „Žiedų valdovo“ serialas išties gali būti pastatytas. Peterio Jacksono pastatyta filmų trilogija daugelio žiūrovų atmintyje vis dar yra pakankamai šviežia, tačiau dėl „Sostų karų“ susidomėjimas fantastika taip pat yra išaugęs itin stipriai. Pasak „Variety“, tai, jog J.R.R. Tolkieno šeimai derybose padeda „Warner Bros.“ studija, kūrusi filmų trilogiją, bent iš dalies parodo, kad norai sukurti tokį serialą yra rimti.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Safyras

Safyras portretas
Tik labai kūrybingas režisierius, pasitelkęs milžinišką kompaniją padėjėjų galėjo sukurti ilgą, bet įdomų filmą "Žiedų valdovas", nors knyga nebuvo įdomi...Kai parodomas geras kino filmas , tada jau vėliau perskaityta knyga ar spektaklis nedaro tokio įspūdžio...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių