Anglijoje gyvenanti lietuvė Ema: man grožis trukdo susirasti darbą

  • Teksto dydis:

Londone gyvenanti lietuvaitė Ema pasakoja, kad jai grožis dažnu atveju trukdo susirasti tiek darbą, tiek vaikiną.

Pirmadienio pavakarę 17.35 val. LNK laidoje „Yra, kaip yra“ moterys diskutuos apie grožį bei bandys atsakyti – ar grožis visuomet padeda siekiant karjeros?

Ema laidoje sakys, kad ji skiriasi nuo eilinių bričių, kadangi kiekvieną dieną mėgsta rengtis puošniai – aukštakulniai, ryškiai pasidažiusi, todėl ji mato, kad vietinės merginos jai pavydi jos grožio.

Ema sako Anglijoje dirbusi televizijos operatore, filmavo bokso varžybas. Mergina sako, kad dabar jai dažnai tenka dalyvauti įvairiuose darbo pokalbiuose, tačiau pokalbiai su moterimis greitai pasibaigia: „Visi pokalbiai trunka 5 minutes ir sako, kad paskambins, bet viskas tuo ir baigiasi“.

Laidos vedėjos paklausta, ar per ilgi nagai netrukdo susirasti darą, Ema rėš iš peties: „Man trukdo ne nagai, o bobos!“.

Man trukdo ne nagai, o bobos!

Tuo metu darbdaviai vyrai ne kartą jai yra sakę, kad jos darbas – ne filmuoti, o vaikščioti podiumu: „Nežinau, ar mane samdo dėl talento ar išvaizdos“.

„Man šis darbas labai patinka dėl to, jog dauguma kolegų – vyrai. Pati darbo atmosfera tada daug smagesnė“, – sakys Ema.

Laidoje taip pat dalyvaus būrėja ir rašytoja Gražina, kuri sakys, kad grožis – pirmoji vizitinė kortelė. Moteris laidoje kalbės, kad ji yra pamišusi dėl sporto bei veidą dailinančių injekcijų. Gražina pasakos, kad užsienyje grožis lemia labai daug – moteris ne kartą pastebėjusi, kad restorane ją visuomet aptarnauja pirmą.

Seimo nario Naglio Puteikio padėjėja parlamente Laura Radzevičiūtė kalbės, kad ne visuomet grožis padeda atidaryti visas duris. Moteris sakys, kad žinomos moteris sulaukia daug kritikos ir užgauliojimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Čiukčis nusiprausęs rado 10 metų nerastą maikę , gal ir tamsta pabandyk

MUSE

MUSE portretas
Reiktu ja nuprausti tai tada ir darba gaus

Bet

Bet portretas
tai juk noras pasireklamuoti žiniasklaidoje. Nepasidažyk, apsirenk visiškai paprastai ir pirmyn - tikrai rasi darbą. Kam reikia išsidirbinėti?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių