Anohni stebina gerbėjus: siūlo dainą už nuoširdų laišką

  • Teksto dydis:

Dainininkė Anohni (Anoni) nemokamai siūlo naują dainą, kurios nėra jos būsimame albume, bet kurią gali gauti visi, atsiuntę atlikėjai nuoširdų elektroninį laišką apie savo ateities lūkesčius.

„Šios dainos kaina yra anonimiškas savo pažeidžiamumo pripažinimas. Kai kam iš jūsų tai gali būti per didelė kaina, ir tai – suprantama“, – parašė dainininkė socialiniame tinkle „Facebook“.

Anohni pelnė kritikų ir didžiulio būrio gerbėjų pripažinimą dėl savo sielą apnuoginančių lyriškų dainų, kurias ji atlieka kiek graudžiu, bet skambiu žemu balsu, kartu su grupe „Antony and the Johnsons“.

Britanijoje gimusi ir Jungtinėse Valstijose užaugusi translytė atlikėja, kuri anksčiau buvo žinoma kaip Antony Hegarty (Entonis Hegartis), pranešė apie penktadienį pasirodysiantį jos septynių dainų albumą „Paradise“.

Šešias šio albumo dainas bus galima įsigyti tradiciniu būdu, tačiau septintoji „I Never Stopped Loving You“ atiteks tik tiems, kurie parašys jai laišką.

„Vietoj dolerio“

„Papasakokite man vienu ar dviem sakiniais, kas jums labiausiai rūpi, arba (pasidalinkite) savo ateitis lūkesčiais“, – parašė ji.

„Atsiųskite man tai vietoje dolerio, kurį siųsdavote man senais laikais“, – ragino Anohni.

Kiek netikėta yra tai, kad šįkart atlikėja kalba apie viltį ir lūkesčius, kadangi pernai jos išleistas solinis albumas vadinosi „Hopelessness“ (Beviltiškumas).

Šiame albume, kuris buvo nominuotas Didžiosios Britanijos prestižiniam „Mercury“ muzikos apdovanojimui, Anohni dainuoja apie civilių žmonių žūtis per Jungtinių Valstijų bepiločių lėktuvų atakas, šalyje tebetaikomą mirties bausmę ir visuotinį abejingumą klimato kaitai.


Šiame straipsnyje: Anohniatlikėjasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių