Apiplėšta K. Kardashian bylinėsis su portalu, kaltinusiu ją sukčiavimu

  • Teksto dydis:

Kim Kardashian (Kim Kardašian) antradienį iškėlė bylą portalui Mediatakeout.com, kuris pareiškė įtarimus, jog realybės televizijos žvaigždė suklastojo savo apiplėšimą Paryžiuje, kad apgaule išpeštų milijonus iš draudikų.

Niujorke iškeltame ieškinyje teigiama: „Tapusi siaubingo ir traumuojančio ginkluoto apiplėšimo Prancūzijoje auka, K. Kardashian grįžo į Jungtines Valstijas, bet ir vėl buvo terorizuojama, šį kartą – internetinio bulvarinio paskalų leidinio, kuris 2016-ųjų spalio pradžioje publikavo virtinę straipsnių, vadindamas ją melage ir vagile.“

Straipsniuose „visiškai be jokio faktinio pagrindo buvo teigiama, jog K. Kardashian suklastojo apiplėšimą, melavo apie smurtinį užpuolimą, o tada pateikė apgaulingą pareiškimą savo draudimo kompanijai, kad išviliotų... milijonus dolerių“, sakoma ieškinyje. „Piktavališkas šių straipsnių, kuriuose rimto nusikaltimo auka pati vaizduojama nusikaltėle, publikavimas yra šmeižikiškas savaime“, – priduriama jame.

JAV realybės televizijos žvaigždė, multimilijonierė, į Paryžių buvo nuvykusi dalyvauti mados savaitėje, o spalio 3 dieną buvo apiplėšta penkių policininkais apsimetusių vyrų.

K. Kardashian buvo surišta ir užrakinta vonioje, o plėšikai išsinešė maždaug 4 mln. eurų vertės žiedą ir papuošalų dėžutę su 5 mln. eurų vertės papuošalais. Per apiplėšimą apartamentuose prabangiame rajone, netoli pagrindinių Prancūzijos sostinės parduotuvių, moteris taip pat neteko dviejų mobiliųjų telefonų.

Repo žvaigždės Kanye Westo (Kanjės Vesto) žmona ir dviejų vaikų motina, policijos apklausta dėl apiplėšimo, kuris, pasak jos atstovės, ją „smarkiai sukrėtė“, išskrido namo į JAV.

K. Kardashian pavardė naujienų apie įžymybes antraštėse nuolat mirga jau daugiau kaip dešimtmetis. Ji išgarsėjo pirmiausia nutekintu sekso vaizdo įrašu ir televizijos šou „Keeping Up With The Kardashians“.

Jaučiasi prastai

Praėjus daugiau kaip savaitei po ginkluoto apiplėšimo Paryžiuje, K. Kardashian „nelabai gerai jaučiasi“, nurodė jos jaunesnioji sesuo Khloe Kardashian (Kloji Kardašian).

Antradienį per laidą „Ellen DeGeneres Show“ Khloe apiplėšimą pavadino „nepaprastai traumuojančiu“ jos seserį. „Mūsų šeima yra ypač artima ir šauni, ir mes tai išgyvensime drauge“, – sakė ji.

Kardashianų klanas dienomis po apiplėšimo yra neįprastai tylus socialinėje žiniasklaidoje. „Tai aliarmas, verčiantis gyvenime daryti daug pakeitimų“, – sakė Khloe. Pasak jos, šeima „truputį atsitrauks“ ir pasirūpins, kad būtų „kuo geriau apsaugota“.

Pradėtas tyrimas 

Prancūzų prokurorai oficialiai pradėjo tyrimą dėl K. Kardashian apiplėšimo Paryžiuje, trečiadienį sakė šaltinis teismų sistemoje. Teigiama, kad tyrimas vykdomas dėl „ginkluotos gaujos vagystės, nusikalstamo sąmokslo ir laisvės suvaržymo“.

Kitas šaltinis sakė, kad šiuo metu yra tiriami DNR pėdsakai, aptikti prabangiuose apartamentuose, kuriuose buvo apsistojusi K. Kardashian ir jos palyda.

Manoma, kad plėšikai pabėgo dviračiais. Kol kas jokie įtariamieji nėra areštuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių