Apsupti garsių draugų susituokė režisierius G. Ritchie ir manekenė J. Ainsley

  • Teksto dydis:

Britų kino kūrėjas Guy Ritchie (Gajus Ričis) ketvirtadienį vedė savo sužadėtinę manekenę Jacqui Ainsley (Džeki Einsli), o tarp svečių, stebėjusių jų santuokos ceremoniją, buvo nemažas būrys žvaigždžių, tarp jų Bradas Pittas (Bredas Pitas) ir Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas).

Juostos „Vagišiai“ (Snatch) režisieriaus ir jo ilgametės draugės vestuvės vyko Anglijos Viltšyro grafystėje esančioje Aškombo sodyboje.

Vienas šaltinis sakė, kad tarp svečių buvo ir veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas (Džeisonas Statamas) su drauge manekene Rosie Huntington Whitely (Rouzi Hantington Vaitli).

Buvo numatyta, kad dauguma svečių naktį praleis miegodami baltose palapinėse.

Kaip rašo „Daily Mail“, į vestuves taip pat buvo pakviesti dainininkas Stingas su žmona Trudie Styler (Trudi Stailer), aktorius George'as Clooney (Džordžas Klunis) su Amal Alamuddin (Amal Alamudin) ir B.Pitto buvusi mergina aktorė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou).

Praėjusią savaitę J.Ainsley leido akies krašteliu žvilgterėti į jos nuotakos suknelę, socialiniame tinkle „Intagram“ paskelbusi savo nespalvotą nuotrauką, kurioje matoma dalis nuostabaus nėriniuoto apdaro.

„Maloniai judame pirmyn #jaxguyjuly“ - parašė ji po nuotrauka.

46 metų G.Ritchie ir 33 metų J.Ainsley susižadėjo 2012-aisiais po dvejų metų draugystės. Pora augina du vaikus - trejų metų sūnų Rafaelį ir pernai gimusią dukrą Rivką.

Tai antroji režisieriaus santuoka. Anksčiau jis buvo vedęs popkaralienę Madonną (Madoną), su kuria turi 14 metų sūnų Rocco (Roko) ir 9 metų įsūnį Davidą (Deividą). Jie išsiskyrė 2008 metų gruodį po beveik aštuonerius metus trukusios santuokos.

Stingas ir T.Styler, kurie yra Rocco krikštatėviai, supažindino režisierių ir popžvaigždę, o G.Paltrow 2000 metais buvo vyriausioji pamergė G.Ritchie ir Madonnos vestuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių