Astrologė: tinkamai pasiruoškime rugsėjo 1-osios saulės užtemimui

Pirmąją kalendorinio rudens dieną įvyks žiedinis saulės užtemimas. Pasak garsios astrologės Nijolės Gabijos Wolmer, tai – stiprių įvykių bei tendencijų formavimosi metas.

Dalinis saulės užtemimas prasidės rugsėjo 1 dieną, ketvirtadienį, 9.13 val., jo pikas bus 12.03 val. Užtemimas baigsis 15 val. „Ten, kur užtemimas gali būti stebimas, jo poveikis stipresnis, ten, kur nematomas, taip pat Lietuvoje, – silpnesnis, tačiau poveikis bus juntamas visoje Žemėje“, – aiškino astrologė.

Neskubinkite moksleivių

Saulės užtemimas savo energija yra panašus į piltuvą, kuriame centrinio užtemimo momento koncentruojasi, susitvenkia emocijos, mintys, ketinimai, o po užtemimo iš šio piltuvo pasipila ateities įvykių sėklos, tendencijos.

„Dėl to labai svarbu, kad užtemimo dieną  žmonės elgtųsi sąmoningai, išmintingai, atsakingai – taip, kad sukurtų palankesnes užtemimo zonoje besiformuojančias tendencijas. Užtemimo dieną negalima skubėti, forsuoti įvykių, ką nors piršti aplinkiniams. Ypač svarbus saikas, santūrumas, vidinė pusiausvyra, geranoriškumas, išmintis, – aiškino N. G. Wolmer. – Rugsėjo 1-ąją, kai vyks užtemimas daugiau laiko skirkite visiems darbams – net jei būsite ramūs, aplinkiniai gali reaguoti dirgliai arba neadekvačiai, todėl geriau turėti laiko rezervą, kad galėtumėte reaguoti kantriai, be skubėjimo, streso.“

Rytoj – ir pirmoji naujų mokslo metų diena. Astrologė pataria vaikų neskubinti, nebarti ir elgtis ramiai, paskatinti juos, padrąsinti, jog viskas bus gerai, jog mokslo metai bus labai sėkmingi, svarbūs, patikinti, kad vaikai pasieks puikių rezultatų.

„Kartais dėl materialių smulkmenų – šiek tiek ištepto ar susiglamžiusio drabužio, pamirštos knygos ar kito menkniekio vaikus stipriai išbarame, sukritikuojame. Šiais metais to jokiu būdu negalima daryti, – perspėjo astrologė. – Raskite, už ką vaiką pagirti, skatinkite jį. Pasakykite, kad tikite juo, jo laimėjimais naujais mokslo metais. Padarykite viską, kad vaikas jaustųsi pakiliai, įkvėptas, kad ir jis pats patikėtų savimi“. Tiesa, pataikauti vaiko agresijai, dideliam egoizmui taip pat nereikėtų. 

Laikas klampesnis arba greitesnis

Užtemimo dieną negalima bartis, konfliktuoti, ilgiau galvoti apie mus gąsdinančius dalykus.

„Galvokime ne apie skolas, o apie gerą uždarbį, ne apie ligas, o apie sveikatą, apie tai, kaip sveikstame, apie gerąsias permainas. Galvokime ne apie praradimus, o apie harmoningus santykius, laimėjimus, pergales, gerovės augimą, teisingus sprendimus, nuostabiai pasitvirtinančią įžvalgą, intuiciją, augantį kūrybingumą bei išmintį, atsiveriantį žinojimą, – patarė N. G. Wolmer. – Užtemimo dieną akcentuokime džiaugsmą, gaudykime ir mažas priežastis pasidžiaugti, įkvėpti save bei aplinkinius. Tapkime šią dieną savo ir aplinkinių gerovės bei laimingo pasaulio kūrėjais – juk tądien formuojasi tendencijos visiems metams!“

Šio užtemimo metu Saulė, Mėnulis, Merkurijus, Jupiteris ir Karminis Mėnulio mazgas Rahu bus Mergelės ženkle. Šalia, Svarstyklių ženkle, bus Venera, kuriai ši pozicija yra labai palanki. Dėl to, jog vyks šalia Karminio mazgo Rahu, šis užtemimas skatins žvelgti į ateitį, iškels į paviršių problemas, tačiau ir skatins aktyviai ieškoti išeičių iš susidariusių situacijų.

Užtemimo poveikio zonoje (ji prasidėjo jau trečiadienį, rugpjūčio 31 dieną) gali atrodyti, jog viskas vyksta daug greičiau: daugiau idėjų gimsta vienu metu, formuojasi daugybė emocijų bei nespėjus joms išryškėti, vėl formuojasi naujos.

Arba – priešingai, gali atrodyti, jog laikas tapo klampus, lėtas. Kai kurie žmonės išgyvena vienu metus abu fenomenus: pojūtį, jog viskas tuo pat metu ir sugreitėjo, ir sulėtėjo.

„Tai ir yra užtemimo momento paslaptys. Visgi, kad ir kas būtų, neleiskite sau ar jūsų artimiesiems ko nors bijoti – transformuokite baimę į šypseną, į tikėjimą, į gebėjimą palaikyti, pasakyti: „Aš tavimi tikiu, viskas bus gerai“, – patarė Nijolė Gabija.

Dėl didelės energijų koncentracijos siauroje ekliptikos dalyje užtemimo metu dieną prieš bei po jo gali skaudėti galvą, kamuoti nemiga arba nerimas. Todėl prieš užtemimą geriau anksčiau eiti miegoti, nurimti. Jei kamuoja nerimas, baimės, hiperaktyvumas – atsipalaiduokite vonioje su aliejais, druskomis (panašios pagalbos gali prireikti ir mokyklinukui).

Bendraukite su brangiais žmonėmis

„Prieš užtemimą gali kilti „fiks“ idėjų, kurios, nors ir atrodo labai svarbios, tačiau išgaruoja netrukus po užtemimo. Nesureikšminkite jų, – perspėjo astrologė. – Tačiau mintys, gimstančios jau po užtemimo, iš tiesų gali giliai įeiti į jūsų gyvenimą bei atnešti tai, kas reikalinga, perspektyvu“.

Užtemimo dieną ir po jos, turbūt kils daugybė idėjų, susijusių su verslo valdymu, švietimo, logistikos, medicinos, farmacijos sritimis, su sveiku gyvenimo būdu, mokslo, buhalterinės apskaitos, ryšių sistemų tobulinimu ar tiesiog ta veikla, kuri jums aktuali.

Bus būdingas persistengimas, forsavimas, dėl to kils ir daug ginčų, svarstoma daug reformų, gryninami projektai, kurie, jei jų bus imtasi išmintingai, plėsis ir gyvuos ilgą laiką.

Tačiau svarbu gebėti atsirinkti gyvybingas, savalaikes idėjas. Šiuo periodu patariama pasirūpinti sveiku, lengvu maistu, kokybišku poilsiu, kelti užduotis, kurias pajėgsite atlikti.

Kad užtemimas praeitų lengviau ir jo pasekmės būtų mažesnės, reiktų skirti laiko dvasinėms praktikoms, maldai, susitelkimui, iš anksto apgalvoti, ką ruošiatės nuveikti šią dieną. Patartina atsargiau nei įprastai vairuoti, pasaugoti skubančius į mokyklas mokinukus, mokytojus. 

Jei rugsėjo 1 dieną būsite kelionėje, ko gero, ši tendencija įsigalės – keliausite dažniau nei įprastai, jei vartosite alkoholį, vaistus, juos visus metus gali tekti vartoti dažniau nei norėtųsi. Astrologė sako, verčiau galvoti apie tai, kas svarbu, perspektyvu, daryti tai, ką norisi daryti visus metus, būti, bendrauti su tais, kurie iš tiesų svarbūs.

„Pažvelkime į šią dieną kaip į šventės dieną.Neužsiimkime beprasmiais darbais ar tuščiu plepėjimu, juo labiau – apkalbomis. Žodis šią dieną, kaip ir mintis, bus ypač stiprūs, – teigė N. G. Wolmer. – Siekime švaros, aiškumo, ramybės, taikumo, bendradarbiavimo ar džiaugsmo šią svarbią dieną, nors užtemimo diena nėra palanki gausiam bendravimui ar pasakojimui apie savo planus. Leiskime gerosioms sėkloms subręsti ramybėje ir susitelkime.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
dfdzsdza`xzccvbnjbhvgcfxzcvgbhvcxΩvb

tai

tai portretas
tinka kiekvienai dienai, tokie turime būti visada
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių