Atlikėją Paulą vilioja užsienio kūrėjai: ar sutiks dalyvauti „Eurovizijoje“?

  • Teksto dydis:

Lietuvos muzikos padangėje sukėlusi perversmą ir per vieną parą išgarsėjusi atlikėja Paula Valentaitė, savo karjeros pradžia laiko nacionalę „Eurovizijos“ atranką, kurioje nušluostė nosis ne vienam scenos senbuviui ir įrodė, kad šiame konkurse žmonės išsiilgę permainų bei naujų veidų. Nors iki kitų metų nacionalinės konkurso atrankos dar nemažai laiko, tačiau jauną atlikėją plūsta užsienio šalių kūrėjai, siūlydami atlikti jų kurtas dainas artėjančioje atrankoje.

„Eurovizijos“ konkursą visuomet laikiau savo karjeros startu, nors scenoje esu jau nuo 6-erių metų. Man karjeros pradžia asocijuojasi su savo pačios tvirtu apsisprendimu ir pasitikėjimu tuo, ką darau. Būtent tai nutiko praėjusioje „Eurovizijos“ atrankoje, kuomet nei sekundės nedvejojau, tikėjau savo pačios kurta daina ir tuo, ką darau, kaip atrodau ir dėl ko tai darau“, – atvirauja Paula.

Visą vasarą naujų kūrinių kūrybai paskyrusi atlikėja juokauja, kad galėtų pati ir nekurti, pastaruoju metu plūsta užsienio šalių kūrėjų pasiūlymai atikti jų sukurtas dainas ir dalyvauti artėjančių metų „Eurovizijos“ atrankoje. Pasiūlymų Paula jau yra sulaukusi iš Didžiosios Britanijos, Švedijos, Graikijos, Olandijos, Prancūzijos ir Rumunijos kūrėjų.

„Jei atvirai, esu labai laiminga užplūdusiais pasiūlymais, tačiau tik dėl to, kad užsienio kūrėjai mane žino, rado būdų susisiekti su manimi per socialinius tinklus ar komandos narius ir mano, kad esu tinkama reprezentuoti jų kurtus kūrinius. Aš šiuo klausimu turiu labai tvirtą nuomonę – konkurse dalyvausiu tik tokiu atveju, jeigu šimtu procentų tikėsiu kūriniu ir jis bus mano kūrybos“, – teigia atlikėja.

Nuo savo karjeros starto Paula kol kas yra išleidusi dvi autorines dainas, tačiau įrašų studijoje praleista vasara buvo vaisinga – muzikos pasaulį netrukus išvys visiškai nauji jaunos atlikėjos kūriniai.

Paklausus Paulos, ar iš savo sukurtų dainų įsivaizduoja kurią nors artėjančio konkurso nacionalinėje atrankoje, mergina neturėjo vienareikšmio atsakymo: „Ar dalyvausiu „Eurovizijos“ atrankoje, sunku pasakyti – kuriu tai, ką jaučiu, nebandau specialiai sukurti kažko tinkamo konkursui. Per vieną naktį gali gimti visas kortas sumaišanti daina, tad dar per anksti sakyti tvirtą taip arba ne“.


Šiame straipsnyje: Paulina ValentaitėEurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių