Atlikėja T. Swift susižavėjo potencialiu Džeimsu Bondu

  • Teksto dydis:

Taylor Swift (Teilor Svift), praėjus vos dviem savaitėms po išsiskyrimo su škotų didžėjumi Calvinu Harrisu (Kalvinu Harisu), paguodos ieško kito brito glėbyje.

Atlikėja užmezgė naują romaną su aktoriumi Tomu Hiddlestonu (Tomu Hidlstonu), o antradienį padarytos nuotraukos įrodo, kad abi žvaigždes sieja daugiau nei draugiški santykiai.

26 metų superžvaigždė ir jos naujas 35 metų mylimasis buvo pastebėti besilaikantys už rankų, glėbesčiuojantys ir aistringai bučiuojantys vienas kitą per itin slaptą pasimatymą Rodo saloje, kurioje Taylor turi nekilnojamo turto.

„Jie buvo labai užsiėmę vienas kitu: glėbesčiavosi, bučiavosi, nors paplūdimyje buvo gal 20 žmonių. Jie atrodė kaip bet kuri beprotiškai įsimylėjusi jauna porelė, kuriai nė motais aplinkinis pasaulis“, – vienas praeivis pasakojo britų laikraščiui „The Sun“.

Tuo metu informuoti šaltiniai leidiniui sakė, kad T. Hiddlestonas siekė Taylor dėmesio nuo tada, kai jiedu pirmą kartą susitiko per Kostiumo instituto pokylį „Met Gala“ Niujorke praėjusį mėnesį, jis siuntinėjo jai gėles ir žinutes.

Jiedu iš karto puikiai sutarė, pokylyje šoko kartu.

„The Sun“ gautose nuotraukose – gerai išauklėtas Tomas, kuris, gerbėjų ir lažybų dalyvių nuomone, ilgainiui turėtų perimti Džeimso Bondo vaidmenį iš Danielio Craigo (Danielio Kreigo), nusiima švarką ir juo apgobia Taylor pečius. Pora nerūpestingai leidolaiką paplūdimyje ir darantis daugybę asmenukių.

Slaptą pasimatymą taip pat lydėjo daugybė bučinių.

Remiantis pranešimais, T. Swift su C. Harrisu išsiskyrė todėl, kad jis dar nebuvo pasiruošęs santuokai ir vaikams. Artimi šaltiniai sako, kad T. Hiddlestonas tikrai nebuvo tas žmogus, dėl kurios iširo poros santykiai.

„Jos (aplinkos) žmonės sako, kad prie išsiskyrimo su Calvinu niekas neprisidėjo“, – kalbėjo šaltinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių