B. Dambrauskaitė kulinarinėje laidoje pasirodė su anūke: pagamino firminius eklerus

  • Teksto dydis:

Šį vakarą per LRT TELEVIZIJĄ – kulinarinis šou „Mano mama gamina geriau!“, kuriame varžysis dvi žinomos dainininkės: Birutė Dambrauskaitė su anūke ir Dileta Meškaitė-Kisielienė su mama. Kuri komanda verta nugalėtojų titulo, spręs virtuvės guru Romas Zakarevičius. Vienas garsiausių Lietuvos virtuvės specialistų, paragavęs pagamintų patiekalų, turės pasakyti, kas šį vakarą laimėjo.

Projekte, kurį lydi geriausios emocijos ir trykšta motiniška meilė, pasirodys estrados legenda Birutė Dambrauskaitė su anūke Laura. Žinoma moteris pasakos, kad gamindama nekalba telefonu, neskaito, nes bijo sudeginti patiekalus. Ji įsitikinusi – reikia daryti vieną darbą ir tik į jį koncentruotis.

Pirmą kartą savo gyvenime B. Dambrauskaitė gamins kartu su anūke. Komanda darys firminius B. Dambrauskaitės eklerus. Pagaminti šį desertą komanda turės per 25 minutes.

Taip pat kulinarinius įgūdžius demonstruos grupės „Queens of Roses“ Dileta Meškaitė-Kisielienė su mama Jolanta. Laidos vedėjas Martynas Starkus primins dainininkės kulinarinį „šedevrą“ – batoną, suteptą uogiene. Jį dainininkė gamindavo mamai tada, kai buvo vaikas. „Prisimenu aš galvodavau, kokia mama patenkinta, kaip jai skanu. Visada su šypsena, dukra atneša pusryčius“, – vaikystės emocijas prisimins „Queens of Roses“ narė.

Ji su mama gamins bulvių košę su rytietišku vištienos troškiniu. „Aš labai mėgstu gaminti. Tai yra mano hobis, poilsis. Bet kodėl taip greitai, per 25 minutes?“ – klaus D. Meškaitė-Kisielienė. Įdomu, kaip joms seksis ir kaip patiekalą įvertins R. Zakarevičius?

„Mano mama gamina geriau!“ trečiadieniais 21.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.LT.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Rodo kad gamina maistą , tačiau ar zino ,kad gaminint maistą reikia plaukus pakavoti,kad į maistą nepatektų.

O

O portretas
Tų mergaičių nieks nemokino ,kad gaminant maistą, reiktų susisegti garbanas .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių