B. K. Brown palaidota šalia savo motinos W. Houston

  • Teksto dydis:

Artimieji ir draugai pirmadienį susirinko vienose Naujojo Džersio kapinėse pareikšti paskutinės pagarbos velionei Bobbi Kristinai Brown (Bobi Kristinai Braun), kuri buvo palaidota šalia savo motinos dainininkės Whitney Houston (Vitni Hjuston) ir senelio Johno Russello Houstono (Džono Raselo Hjustono), dalyvaujant verkiančiai senelei.

Kartu su Cissy Houston (Sisi Hjuston), kuri prieš trejus metus palaidojo popmuzikos superžvaigžde tapusią savo dukrą, gedulingoje ceremonijoje dalyvavo 20 baltai apsirengusių šeimos narių ir dainininkė Dionne Warwick (Dion Vorvik).

„Tai buvo širdį gniaužianti ir liūdna“ ceremonija, sakė vienas šaltinis, dalyvavęs trumpose privačiose laidotuvėse.

„Ji buvo per jauna, kad paliktų šį pasaulį“, – pridūrė jis.

Bobbi Kristinos tėvas, ritmenbliuzo dainininkas Bobby Brownas (Bobis Braunas), laidotuvėse nedalyvavo – kaip ir jokie kiti jo giminės nariai, nurodė šaltinis, pridūręs, kad jie buvo pakviesti, bet nusprendė neatvykti.

Per tą privačią ceremoniją policija uždarė kelią į kapines „Fairview“. Netoli kapinių susirinkę gerbėjai mojavo laidotuvių kolonai ir laikė velionės nuotraukas.

Karstas su W.Houston ir Bobby Browno 22 metų dukros palaikais buvo atskraidintas į Niuarko „Liberty“ tarptautinį oro uostą tuojau po 10 val. (3 val. Lietuvos) laiku ir buvo išvežti į netoliese esančius Vigamo laidojimo namus Niuarke – tą pačią įstaigą, kuri organizavo dainininkės laidotuves prieš trejus metus.

Po maždaug 1,5 val. katafalkas privažiavo prie kapinių Vestfilde, lydimas juodų visureigių kolonos, kuria važiavo artimieji, įskaitant Bobbi Kristinos pusseserę D.Warwick.

Prie kelio į „Fairview“ kapines susirinkę gerbėjai, pastebėję aukso spalvos katafalką ir už jo važiuojančius automobilius, šaukė „Mes mylim tave, Bobbi!“ ir „Ilsėkis ramybėje, Bobbi Kristina!“

Bobbi Kristina, kuri svajojo užaugusi būti tokia pat garsi kaip jos motina, užgeso „Peachtree“ krikščioniškoje slaugos ligoninėje Džordžijos valstijos Duluto mieste liepos 26 dieną, praėjus pusei metų nuo tos dienos, kai buvo rasta be sąmonės gulinti veidu žemyn pilnoje vandens vonioje savo namuose Atlantos priemiestyje, kur gyveno su Nicku Gordonu (Niku Gordonu) – vaikinu, kurį vadino savo vyru, ir kuris buvo trimis metais už ją vyresnis našlaitis. Jį užaugino W.Houston kaip savo vaiką.

W.Houston gerbėjams Bobbi Kristinos skendimo scena šiurpiai priminė tai, kaip prieš trejus metus mirė jos motina.

Anksčiau šiais metais paskelbtoje policijos ataskaitoje incidentas vadinamas skendimu, pareigūnai tiria jos mirties aplinkybes.

Bobbi Kristina buvo vienintelė savo motinos turto paveldėtoja. „Twitter“ ji save vadino „Karalienės WH dukra“, „pramogininke ir aktore“, „PASKUTINE iš mirštančios giminės“.

2012 metais, netrukus po motinos mirties ji sakė Oprah Winfrey (Oprai Vinfri), kad nori tęsti W.Houston palikimą dainavimu, vaidyba ir šokiu. Tačiau jos karjera niekada taip ir neprasidėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių