B. Pittas prisipažino: Bolivude vaidinti nesugebėtų

  • Teksto dydis:

Bradas Pittas (Bredas Pitas) indų aktoriui Shahui Rukhui Khanui (Šahui Ruchui Chanui) prisipažino, kad jam trūksta gabumų vaidinti Bolivudo filmuose.

„Aš negalėčiau vaidinti Bolivude, nes nei šoku, nei dainuoju“, – sakė amerikiečių aktorius, kuris Mumbajuje reklamuoja savo naują filmą „Karo mašina“ (War Machine).

Bolivudo filmai hindi kalba garsėja savo šokių scenomis ir energingomis dainomis.

Tačiau kolega Sh.R. Khanas jį nuramino, kad to galima nesunkiai išmokti.

„Mes bet ką galim išmokyti šokti. Aš tik ištiesiu rankas ir nieko daugiau nedarau – štai tau ir žingsnis“, – juokavo aktorius, dar vadinamas Karaliumi Khanu.

Neseniai su žmona Angelina Jolie (Andželina Džoli) išsiskyręs B. Pitas trečiadienio rytą atvyko į Mumbajų iš Japonijos, baigdamas „Netflix“ filmo pristatymo turą.

Ši satyriška juosta, kurioje B. Pittas vaidina įžūlų Jungtinių Valstijų generolą, per srautinio siuntimo milžinę „Netflix“ bus prieinama nuo penktadienio.

53-ejų metų B. Pittas trečiadienį dalyvavo šio filmo, kurį režisavo Davidas Michod (Deividas Mišo), peržiūroje Mumbajuje.

Tai jau antras B. Pitto žinomas apsilankymas Indijoje. 2006 metais jis lydėjo savo buvusią žmoną A. Jolie, kai ji filmavosi juostoje „Nenugalėta širdis“ (A Mighty Heart).

Anksčiau šį mėnesį B. Pittas prabilo apie savo skyrybas su A. Jolie, pripažindamas, kad prie jų santuokos žlugimo prisidėjo jo perdėtas alkoholio vartojimas.

Holivudo žvaigždė žurnalui GQ sakė, kad dabar metė gerti ir yra blaivus. Skyrybų prašymą 41-erių metų Angelina padavė rugsėjį, savo sprendimą motyvuodama nesuderinamais sutuoktinių charakteriais.


Šiame straipsnyje: Bradas PitasBolivudasaktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių