B. Spears sugrįžimas į MTV sceną nenudžiugino: vangu ir lėkšta

  • Teksto dydis:

Popmuzikos princesė Britney Spears (Britni Spirs) sekmadienį į MTV videomuzikos apdovanojimų (VMA) sceną užlipo „karštam“, bet vangiam sugrįžimo pasirodymui, kuris nepadarė įspūdžio jos kritikams.

Po beveik dešimtmečio į VMA sceną sugrįžusios B. Spears pasirodymas buvo akivaizdus kontrastas Beyonce aukščiausios rūšies numeriui. B. Spears ne tik kad žiopčiojo pagal fonogramą – ji ir žiopčiojo labai blogai. Ji atliko „Make Me...“, įmantriai šoko, trynėsi aplink scenoje pasirodžiusį reperį G-Eazy (Dži-Yzi), bet viskas atrodė vangu ir lėkšta.

B. Spears į sceną pakilo po 16 minučių trukusio Beyonce (Bejonsė) numerio, kuris apstulbino auditoriją Niujorko arenoje „Madison Square Garden“. „Kad ir kokia velniava tai buvo, buvo baisu. Kas manė, kad ji galėtų sekti Beyonce? #britney goodbye“, – parašė vienas „Twitter“ vartotojas.

Vilkėdama geltoną metalinio blizgesio triko, B. Spears drauge su reperiu G-Eazy atliko savo naująjį singlą „Make Me...“.

 

 

„Tas pasirodymas buvo karšta netvarka. Dėl to drabužio, kurį vilkėjo, ji atrodė kaip bananas“, – parašė vienas vartotojas.

Kiek anksčiau dainininkė atkreipė į save dėmesį ant raudono kilimo, kuriuo žengė vilkėdama juodą, prigludusią LBD suknelę su viena rankove ir įkirpte nuo peties iki pat klubo. „Pasirengusi šiam vakarui #VMAs“, – „Twitter“ parašė ji prie nuotraukos iš užkulisių.

„Toxic“ atlikėja anksčiau šią savaitę pripažino, jog nervinasi grįždama į VMA ceremoniją po smarkiai sukritikuoto pasirodymo 2007 metais.

Tačiau daug gerbėjų primena, kad su B. Spears yra susiję vieni garsiausių VMA ceremonijų momentų, tarp kurių yra jos šokis su gyvu pitonu 2001 metais ir bučinys su Madonna (Madona) 2003 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių